19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriKonak Tramvayı'nda Gece Mesaisi Başladı

Konak Tramvayı’nda Gece Mesaisi Başladı

Konak Tramvayı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İmalatı tamamlanan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda son rötuşlar için ise gece mesailerine başlandı…

Karşıyaka Tramvayı’nda imalatları tamamlayarak ön işletme seferlerine başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı’nda da çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi hat imalatlarını tamamladığı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın yeni çehresini oluşturacak çalışmalarına da start verdi. Bu geceden itibaren asfaltlama ve refüj düzenlemeleri için işbaşı yapılacak.

İki etap halinde yürütülecek çalışmaların ilk etabı Mithatpaşa Parkı önünde yapımı devam eden karayolu alt geçidi ile Marina Kavşağı arasında, ikinci etabı ise Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidi ile Konak altgeçidi arasındaki bölümde gerçekleştirilecek.

50 günde tamamlanması planlanan çalışmalar, trafiğin ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için 23:00 ile 06:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Deniz tarafından başlayacak çalışmalar için trafik akışı karşı yönden gidiş ve geliş olacak şekilde düzenlenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz