17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerKıyı İstanbul Büyükçekmece Nerede?

Kıyı İstanbul Büyükçekmece Nerede?

Marina, otel ve çarşı birimlerinden oluşan Kıyı İstanbul projesi görücüye çıktı. Peki Kıyı İstanbul Büyükçekmece nerede?

Yeditepe Marina tarafından yaşama geçirilen Kıyı İstanbul projesi Büyükçekmece’de 146 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Yarım milyar euro yatırım bedeli sahip olan proje çarşı, otel ve marina alanlarından meydana geliyor.

Kıyı İstanbul Büyükçekmece Nerede?
Kıyı İstanbul projesi Büyükçekmece’de göl ve denizin birleştiği noktadan E-5’e paralel bin 200 metrekarelik sahil şeridinde yer alıyor.

Kıyı İstanbul Marina kısmı yat klübü, marina, İDO iskelesi, yarı olimpik yüzme havuzu, Denizcilik müzesi ve yatçılar kitaplığı ile 750 metrekarelik mağaza alanından oluşuyor.

Avrupa’daki önemli binalardan esinlenerek tasarlanan Kıyı İstanbul Çarşı kısmı ise iki katlı binalardan oluşuyor. 88 bin metrekare alana sahip olan Kıyı İstanbul Çarşı’da 200 adet mağaza yer alıyor.

Kıyı İstanbul Otel ise Türkiye’nin deniz üzerinde inşa edilecek ilk oteli olacak. Otel 43 metrekarelik 55 adet, 80 metrekarelik 55 adet ve 130 metrekarelik 42 adet olmak üzere 152 odadan meydana geliyor.

Kıyı İstanbul projesinde bin yat kapasiteli marinanın 2017 yılının 3. çeyreğinde, projenin tamamının ise 2018 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması bekleniyor.

Kıyı İstanbul Büyükçekmece Nerede?
Kıyı İstanbul Büyükçekmece adres: Fatih Mahallesi Rıza Küçükoğlupaşa Caddesi No:2 Yat Limanı Dolgu Alanı Büyükçekmece/İstanbul

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz