29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerKEMPINSKI HOTEL THE DOME’DA YENİLİK RÜZGARI!

KEMPINSKI HOTEL THE DOME’DA YENİLİK RÜZGARI!

2019 Mayıs ayında TRE Tasarım tarafından baştan aşağıya yenilenen Royal Golf Villalar özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine sunuldu.

Kempinski Hotel The Dome Yönetim Kadrosunun ev sahipliğinde gerçekleşen davete katılan isimler arasında yerli ve yabancı üst düzey VIP seyahat acentelerinin önemli yöneticileri bulunuyordu.

Kempinski Hotel The Dome Genel Müdürü Ahmet Antepli, Villaların yenilenmesi ile ilgili olarak :“Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden Belek’te Dünya çapında otelcilik sektörünün en üst seviyesinde hizmet vermekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Baştan aşağıya kişiye özel hizmet ve misafirperverlik anlayışının hakim olduğu otelimizde gerek tasarımı, gerek yeşili ve doğası ile mükemmel şekilde yenilenen villalarımızda üstün hizmet anlayışımız ile misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz.“. dedi.

14 yıldan bu yana Butik otel anlayışı ile her karesinde ayrıcalıklı servisler sağlayan Kempinski Hotel The Dome Belek, tamamı göl kıyısında yer alan özel yüzme havuzlu villalarda konaklayan misafirlerine özel buggy hizmeti ve butler servisi sunuyor. Kempinski Belek web sitesi üzerinden minimum 3 gece “Aile Eğlence paketi” rezervasyonu yaptıran villa misafirlerine ise “Land of Legends” tema parkına ücretsiz giriş ve transfer sağlıyor. Merkezi lokasyonu ile bölgedeki eğlence parklarına, rafting merkezlerine, ören yerlerine ve havaalanına yakınlığı ile dikkat çeken Kempinski Hotel The Dome Belek, sevdiklerinizle biriktireceğiniz yepyeni anılar ve unutulmaz deneyimlere ev sahibi olmak için sizleri bekliyor.

Kempinski Hotel The Dome Belek hakkında:
Kempinski Hotel The Dome Belek, Akdeniz sahillerinin eşsiz kumsalı ve Toros dağlarının doğal güzellikleri arasında yaklaşık 40.000 m2 alan üzerine konumlanan bir butik otel olarak hizmet vermektedir. Sağlıklı yaşam, dinamizm ve huzura farklı bir anlayış getiren; Türkiye’deki en iyi Spa, Thalasso terapi, güzellik merkezi ve profesyonel golf sahalarına sahip Kempinski Hotel The Dome, 146 Oda, 1 Kral Dairesi, 17 Suite ve tamamı göl kenarında 16 adet Royal Villa ve 2 Presidential Villa ile toplam 400 yatak kapasitelidir. Mimarisi Selçuklu dönemini yansıtan otelin 3.600m’lik Spa ve Thalasso merkezi, Türkiye’nin en lüks ve kullanıcı sayısına göre en büyük Wellness merkezi olma özelliğine sahiptir. Kempinski The Dome; Selçuk, Lale, Cilantro, Traders’ Spice ve Palm Pavilion Bar & Grill Restoranları ile Türk, İtalyan ve Asya mutfağının seçkin örneklerini sunmaktadır. Otelde, 74 m2, 106 m2 ve 56m2 büyüklüğünde, toplam olan 5 adet toplantı odasının yanı sıra daha büyük organizasyonlar için 573 m2 bir balo salonubulunmaktadır.

Kempinski Hotels hakkında:
1897 yılında kurulan Kempinski Hotels, Avrupa’nın en eski lüks otel grubudur. Kempinski’nin kusursuz kişisel hizmet ve üstün misafirperverlik konusundaki zengin mirası, mülklerinin münhasırlığı ve bireyselliği ile tamamlanmaktadır. Kempinski şu anda 34 ülkede 78 beş yıldızlı otel ve konut portföyünden oluşmakta ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Amerika’da yeni mülkler eklemeye devam etmektedir. Her biri, kendi mirasını kaybetmeden Kempinski markasının gücünü ve başarısını yansıtıyor. Portföy tarihi dönüm noktası mülkleri, ödüllü kent yaşam tarzı otelleri, seçkin tatil köylerini ve prestijli konutları içerir. Her biri, misafirlerine konumunun kültürel geleneklerini benimseyerek Kempinski’den bekledikleri kaliteyi yansıtıyor. Kempinski, dünyanın en büyük bağımsız otel markaları ittifakı olan Global Hotel Alliance’ın (GHA) kurucu üyesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz