26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriKayaşehir Emlak Konutları Ön Talep Topluyor

Kayaşehir Emlak Konutları Ön Talep Topluyor

Kayaşehir Emlak Konutları’nda bin TL bedel ile ön talep toplanıyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL’den başlangıç gösteriyor…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Başakşehir Kayaşehir Evleri’nde 20 Mart 15 Nisan tarihleri arasında bin TL ön talep bedeli ile satışlara başlandı.

Bu kapsamda 15-30 Nisan tarihlerinde yüzde 25 peşinat tamamlanıyor, kalan tutar ise 3 ay içinde nakit veya konut kredisi ile ödenebiliyor.

Kayaşehir Emlak Konutları’nda teslime hazır daireler 220 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri’ni Başakşehir ve Kayaşehir’deki projeler ile karşılaştıran Turyap’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir, ön talep ile satışa çıkardıkları konutların topraktan ve maketten satılan projelere göre %50’ye yakın kazanç sağlayacağını öngördüklerini, birkaç yıl içinde teslim edilecek proje fiyatları ile karşılaştırıldığında 1+1 daire fiyatına 3+1 alınabildiğini söyledi.

Kayaşehir Emlak Konutları köprü ve otoban bağlantıları, metro, İETT gibi toplu taşımalar, 3.Köprü, 3. Havalimanı, Kent Meydanı, Sağlık Kent, Şehir Parkı gibi yüksek ölçekli projelerin yanı başında konumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz