2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel KampanyalarKağıthane İstova'da satışlar başladı! Metrekaresi 5 bin 500 lira!

Kağıthane İstova’da satışlar başladı! Metrekaresi 5 bin 500 lira!

Yamaç Yapı tarafından hayata geçirilen İstova’nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Kağıthane İstova’da satışlar başladı…

İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yeni bir kentsel dönüşüm projesi inşa ediliyor. Yamaç Yapı tarafından hayata geçirilen proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin lansmanı bugün yapıldı. Toplantıya Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç katıldı.

600 bağımsız birim

Toplamda 600 baımsız birimden meydana gelen projede 500 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

‘Projenin değeri katlanarak artacak’

Yamaç, şunları söyledi: “Maslak-Büyükdere-Levent hattına, Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy’e ulaşım kolaylığıyla hem yatırım, hemde oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin kısa sürede dikkatini çekmeyi başaran ‘İstova’, 500 adet konut ve 100 adet ticari ünite ile toplam 600 bağımsız bölümden oluşuyor. Projemizde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’e kadar geniş daire seçeneklerimiz mevcut. Avrupa Yakası’nın en çok prim yapan bölgesinde yükselen ‘İstova’ projemizin, yeni metro hattının tamamlanmasıyla birlikte değeri katlanarak artacak aynı zamanda da yüksek kira getirisine de sahip olacak. Projede daireler lansmana özel olarak kısa bir süreliğine metrekaresi 5 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu değerli lokasyonda yer almak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı. Yatırımcılar tarafından bölgenin en uygun fiyatlı konut projesi olarak gösterilen projemizde 60 aya kadar sıfır faiz avantajı da sağlanıyor.”

Yüzde 50 kat karşılığı

İstaova Kağıthane projesi yüzde 50 kat karşılığı anlaşmalı olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan Yamaç Yapı’ya ait 250 adet daire şimdilik satışa çıktı. Bu 250 dairenin yüzde 35’i ön talep sürecinde satıldı. Ancak projede hak sahipleri inşaat bitimine kadar dairelerini satamayacak. Eğer çok satmak isterlerse satış işlemini Yamaç Yapı üstlenecek.

140 milyon TL yatırım

KDV oranının yüzde 1 olduğu Kağıthane İstova projeside 140 milyon TL yatırım bedeli bulunuyor. Projede 146 tane hak sahibi yer alıyor.

Lansman fiyatları

Projede 1 ay süreli bir lansman kampanyası yapıldı. İstova projesinde yer alan dairlerin metrekare fiyatı 5 bin 500 TL’de başlıyor.

Avantajlı ödeme planı

Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan İstova projesinde yüzde 30 peşin 60 ay 0 faiz kampanyasından yararlanabiliyorsunuz.

Projede yer alan dairelerin net brüt oranını şöyle örnekleyebiliriz. Projede 60 metrekare brüt dairenin 44 metrekare net alanı bulunuyor.

Çeşitli sosyal alanlar

İstova’da yarı olimpik havuz, jakuziler, stres ve radyasyona karşı tuz odası, sauna, spa ve solarium odası, profesyonel eğitmenlerin olduğu spor salonu, pilates salonu, bilardo ve masa tenisi salonu, mini futbol sahası, çocuk oyun odası, parti odası, müzik odası, sinema salonu, toplantı odası, kafeteryalar, özel güvenlik ve karşılama lobisi, katlı kapalı otopark yer alıyor.

Lokasyon açısından avantajlı

Proje Kağıthane metro istasyonuna 3 dakika, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneline 2 dakika, E-80 Karayoluna 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 8 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 25 dakika, 3. Havalimanı’na 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 50 dakika, Vadi istanbul AVM’ye 5 dakika, Belgrad Ormanı’na 5 dakika, Alibeyköy Kent Ormanı’na 5 dakika, Vialand Eğlence Merkezi’ne ise 10 dakika mesafade

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz