29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriKadınlar eşya mı?

Kadınlar eşya mı?

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İngiliz televizyonu BBC’de yayınlanan Türkiye belgeselinde söylediği sözlerle büyük tepki çekti…

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, İngiliz televizyonu BBC’de yayınlanan Türkiye belgeseline evinin kapılarını açtı. Ağaoğlu, röportajda evinden, arabalarından ve hayatından bahsetti.

Simon Reevve ile gerçekleştirilen röportajda sevgilisi ile havuz başında güneşlenen Ali Ağaoğlu, daha sonra Reevve’ye evinin tüm kısımlarını gezdirdi.

Röportaj sırasında Simon Reevve, Ali Ağaoğlu’nun odasındaki çantaların kime ait olduğunu sordu. Ağaoğlu ise bu soruya çok garip bir yanıt vererek tepkileri üzerine çekti.

Ağaoğlu soruya: “Bu çantalar bana ait değil ama sahipleri bana ait” cevabını verdi. Hürriyet’in haberine göre; Ali Ağaoğlu’nun bu sözleri üzerine CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer, suç duyurusunda bulundu.

Hürriyet Kelebek Magazin masası ekibi de Ali Ağağolu’nun sözlerine karşı yorumlarını yaptı.

Melike Karakartal; “Ağaoğlu kadınları eşyalaştırıyor.” derken, Onur Baştürk; “Biz daha önce Ağaoğlu’nun benzer sözlerini, tavırlarını bin kez duyduğumuz için artık tepki bile göstermiyoruz.” dedi.

Konuyla ilgili Cengiz Semercioğlu; ” Ali Ağaoğlu özür diledi ama kadınlardan değil, Kuveyt Kraliçesi’nden… Meğer ağır lafları Kuveyt Kraliçesi’ne değil, aracı bir satıcıya söylemiş. Peki ya kadınlar için söylediği ağır laflar ne olacak?” yorumunu yaparken, Ömür Gedik de; Ağaoğlu, parayla her şeyi satın alacağını sanıyor. “Bu çantaların sahipleri bana ait” ne demek Allah aşkına. Bir kadın olarak utanç duydum. İnsanlar bari BBC’ye yapmasaydı bu konuşmaları, bizi rezil etmeselerdi diyor. Hiç katılmıyorum. BBC’ye değil TRT’ye yapsa bu açıklamayı tepki göstermeyecek miyiz yani! Bence arkadaş ortamında bile kursa bu cümleleri yakışmıyor kendisine, eleştirilmeli, tepki görmeli. Bir özür de dilemeli.” dedi.

Ali Ağaoğlu aynı röportajda Kuveyt prensesiyle ilgili söylediği söz sonrasında da yazılı olarak özür dilemişti.

Ali Ağaoğlu’nun özür haberi için TIKLAYINIZ!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz