3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem Haberleriİstmarina Kartal Projesinde Teslimler Başladı

İstmarina Kartal Projesinde Teslimler Başladı

İstmarina Kartal projesinde yaşam başlıyor. Projede stüdyodan 5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor…

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen İstmarina projesinde yaşam başlıyor. “Dünyanın en iyi karma yaşam projesi” olarak nitelendirilen projede marina, hızlı tren, yarısı açık yarısı kapalı deniz manzaralı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanları bulunuyor.

İstmarina Kartal projesinde stüdyo dairelerden 5 oda 1 salona kadar fakrlı daire seçenekleri yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 34 metrekare ile 720 metrekare arasında değişiyor.

İstMarina’da teslime başladıklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Uluslararası arenada adından söz ettiren İstMarina’da sona gelindi. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en özel projelerinden birini hayata geçirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Daire sahiplerini arıyor ve teslimler için randevu veriyoruz. İhale sürecinden bugüne kadar inanılmaz bir çalışmaya imza atıldı. Lansmandan bu yana özellikle topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250’yi bulan primlere ulaşıldı. Sadece altyapısına 45 milyon TL yatırım yaptığımız bir proje oldu. Projemizin içerisinde yer alan özel okulumuz da yeni eğitim öğretim yılına başladı. İstMarina AVM’de ise sona yaklaştık. Acıbadem Hastanesi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor. Yakın zamanda hastanenin açılışı da gerçekleşecek. İstMarina AVM muhteşem manzarası, gurme restoranları ile başta bölge halkı olmak üzere İstanbulluların hatta turistlerin uğrak noktası haline gelecek. İstanbul’a ve ülkemize anıt binalar, sembol eserler kazandırmaya devam ederken, halkımızın yararlanması için de DAP Yapı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. DAP Yapı olarak bu güne kadar geliştirdiğimiz projeler, elde ettiğimiz ödüller ve prim getirileri ile çok olumlu geri dönüşler alıyoruz“ şeklinde sürdürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz