30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem Haberleriİstanbul ve Sakarya'da Satılık Arsalar

İstanbul ve Sakarya’da Satılık Arsalar

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul ve Sakarya’da yer alan 3 arsasını 3 Temmuz 2017 günü ihaleye çıkarıyor…

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Ataşehir ve Küçükçekmece’de ile Sakarya Sapanca’da yer alan arsalarını satışa çıkarıyor.

İstanbul Ataşehir’deki 47 bin 360 TL bedelli arsanın ihalesi saat 14:00’da, Sakarya Sapanca’daki 2 milyon 842 bin 636 TL bedelli arsanın ihalesi saat 14:30’da, İstanbul Küçükçekmece’deki 3 milyon 90 bin 855 TL değerindeki arsanın ihalesi ise saat 15:00’da yapılacak. İhaleler 3 Temmuz 2017 günü Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü İhale Salonu’nda gerçekleşecek.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler;
a- Gerçek kişiler için Yerleşim Belgesi (Nüfus müdürlüğünden)
b- Gerçek kişiler için, Nüfus cüzdanı sureti (Nüfus müdürlüğünden),
c- Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,
d- Tüzel kişiler için, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile ticaret sicil gazetesi,
e- Tüzel kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,
f- İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
g- Geçici teminata ait alındı makbuzu veya Banka teminat mektubunu; (Geçici teminat mektubunun şekli ve içeriğinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 27. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekir.)
h- Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi, (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)
i- Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a, b, c, d, e, f, g, h, Md.)’deki esaslara göre temin edecekleri belge ile şartnameye uygun ortak girişim beyannamesini vermesi, (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)
j- Yer görme belgesi (idare ve iştirak eden tarafından imzalı)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz