15 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem Haberleriİstanbul Anadolu Yakasının En Ucuz İlçeleri

İstanbul Anadolu Yakasının En Ucuz İlçeleri

İstanbul Anadolu yakasında ev almak isteyenler için en ucuz ilçeleri haberimizde sıraladık. İşte Anadolu yakasının en ucuz ilçeleri…

İstanbul Anadolu yakasında ev almak isteyenler için uygun fiyatları ilçeleri haberimizde sıraladık. Hürriyet Emlak’ın verilerine göre işte o ilçeler…

1) Sancaktepe
İstanbul Anadolu yakasının en ucuz ilçelerinden olan Sancaktepe’de ortalama metrekare fiyatı 2 bin 478 TL olarak belirlendi. Satılık konut fiyatında yıllık yüzde 4 artış gösteren Sancaktepe’de kiralık konutların metrekaresi ise 14 TL.

2) Pendik
Pendik’te satılık konutta ortalama metrekare fiyatı 2 bin 951 TL. Yıllık yüzde 9 artış yaşayan Pendik’te kiralık konutlardaki ortalama metrekare fiyatı ise 13 TL.

3) Çekmeköy
Yıllık yüzde 3 artış gösteren Çekmeköy’de satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 3 bin TL. Kiralık konutta ortalama metrekare fiyatı 12 TL olan Çekmeköy’de amortisman süresi ise 21 yıl.

4) Sultanbeyli
Satılık konutta ortalama metrekare fiyatı 3 bin TL olan Sultanbeyli, İstanbul ortalamasının altında bir tablo sergiliyor.

5) Tuzla
Tuzla’da satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 3 bin 355 TL. Yılda yüzde 13 artış gösteren Tuzla’da kiralık konutlar yıl içinde yüzde 6 artış göstererek ortalama metrekare fiyatını 13 TL’ye taşıdı.

6) Şile
Şile’de satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 3 bin 500 TL.

7) Kartal
Kartal’da satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 3 bin 609 TL. Yıllık yüzde 14 artış yaşanan Kartal’da kiralık konutların ortalama metrekare fiyatı ise 15 TL.

8) Ümraniye
Ümraniye’de satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 3 bin 686 TL. Yıllık yüzde 2 artış yaşanan Ümraniye’de kiralık konutların ortalama metrekare fiyatı ise 14 TL.

9) Maltepe
Maltepe’de satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 4 bin 277 TL. Yılda yüzde 4 artış gösteren Maltepe’de kiralık konutların ortalama metrekare fiyatı ise 17 TL.

10) Üsküdar
Üsküdar’da satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 5 bin 167 TL. Yılda yüzde 12 artış yaşanan Üsküdar’da kiralık konutların ortalama metrekare fiyatı ise 18 TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz