29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriİŞ PORTFÖY QUASAR GYF GÜVENCESİ İLE QUASAR İSTANBUL SATIŞA SUNULDU !

İŞ PORTFÖY QUASAR GYF GÜVENCESİ İLE QUASAR İSTANBUL SATIŞA SUNULDU !

İş Portföy, İstanbul’un önemli rezidanslarından Quasar İstanbul’u bugün yapılan lansman ile satışa sundu.İş Portföy güvencesiyle satışa sunulan Quasar İstanbul’da 56 ofis ve 140 rezidans daire bulunuyor.

Türkiye portföy yönetimi sektörünün öncü kuruluşu İş Portföy’ün gayrimenkul yatırım fonları çatısı altına giren, İstanbul’un en ayrıcalıklı projesi “İş Portföy Quasar GYF”nin tanıtımı Quasar İstanbul’da yapıldı. İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında “İş Portföy Quasar GYF” ile ilgili plan ve hedefler açıklandı.

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, “İş Portföy olarak, Türkiye ekonomisine doğrudan kaynak aktarırken yatırımcılara uluslararası standartlarda, güvenilir ve yenilikçi ürünler sunmayı sürdürüyor, gayrimenkul yatırım fonlarımıza yenilerini ekliyoruz. Kalite ve mükemmellik anlayışıyla, ‘Dünyanın En İyi Rezidansı’ ödülü ile onurlandırılan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisler, artık İş Portföy’ün Gayrimenkul Yatırım Fonları çatısı altında. İş Portföy olarak gayrimenkul yatırım fonlarımız arasına giren, İş Portföy Quasar GYF markası altında sunduğumuz Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofislerimizle kıvanç duyduğumuzu belirtmek istiyorum.
Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofislerimiz İstanbul’un kalbinde, benzersiz Boğaz manzarası ve kusursuz mimarisiyle en az İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunuyor. Emre Arolat imzalı mimarisi, benzersiz konumu ve sosyal yaşam olanaklarıyla Quasar İstanbul projesinde yer alan rezidans ve ofislerimiz, İş Portföy Quasar GYF markası altında avantajlı ve kazançlı bir yatırım aracı olarak yükseliyor“ dedi.

Tevfik Eraslan, gayrimenkul yatırım fonları sektörüne liderlik etmeye devam ettiklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu süreçte Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisler için yatırım fırsatı oluştuğunda gayrimenkul yatırım fonlarımızın portföyüne katmaya karar verdik. Uluslararası iş ortaklarımızın deneyimi ve İş Portföy’ün profesyonel yönetimi ile belirlenen yüksek getiri potansiyeli taşıyan gayrimenkul seçenekleri sunuyoruz.”

Quasar İstanbul’da Daire Fiyatları 647 Bin Dolar ile 5 Milyon Dolar Arasında
Quasar İstanbul projesinde 56 ofis ve 140 rezidans daire olmak üzere toplam 196 bağımsız bölüm satışa sunuldu.
Qusar İstanbul projesinde,128-534 metrekare arasında kullanım alanı bulunan 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli farklılıklarda daireler bulunuyor. 1+1 dairelerin fiyatları 647.000 dolar,2+1 dairelerin fiyatları 856.000 dolar,3+1 dairelerin fiyatları 1.820.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Projede ayrıca 2 adet 4+1 özel Penthouse dairelerin fiyatı yaklaşık 5 milyon dolar seviyesinden satışa sunuldu.
Quasar İstanbul projesinde bulunan dairelerin fiyatları 4500-5000 dolar karşlığı TL üzerenden satılıyor.
Quasar İstanbul’da satışa sunulan ofis ve daireler için İş Portföy tarafından ödeme kolaylığı sağlanıyor.Satışta yüzde 5 peşin 50 ay vade imkanı sağlanıyor.

Quasar İstanbul’da Home Office’ler Var
Quasar İstanbul, evden çalışma konseptini tercih edenlere de Home Office’leri sunuyor. Kulenin 6. ve 12. katlarında 115 ile 190 m2 arasında değişen büyüklüklerde 1 veya 2 yatak odalı home office seçeneklerinden tercih yapılabildiği gibi ortak bahçe alanlarında da toplantı yapılarak Fairmont Hotel’in sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerden kullandığın kadar öde sistemiyle yararlanmak mümkün.

Sonsuzluk havuzu, farklı konseptteki restaurantları, sosyal kulüpleri, sergilerle sanat dünyasının yeni cazibe merkezi olan Pilevneli Sanat Galerisi ve İstanbul’un en farklı sanat ve eğlence komplekslerinden olan Dada Salon da çarpıcı etkinlikleriyle Quasar İstanbul’da yerini alıyor.
Evlerde veya home ofislerde concierge, house keeping, valet vb. ayrıcalıklı hizmetler de her zaman ev sahiplerinin hizmetinde olmaya devam edecek.

Quasar İstanbul’a Türk Müşterilerinden Yoğun Talep Var
Quasar İstanbul projesine satış hizmeti veren AREMAS Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan toplantıda yaptığı konuşmada ”Quasar,yapımında kullanılan iyi malzemeler ve kesintisiz boğaz manzarasıyla İstanbul’un en iddialı rezidans projelerinden birisi konumunda.Böyle bir rezidansa hizmet vermek memnuniyet vericidir.Satış hazırlığı yaptığımız dönemde dahi Quasar projesi için tanıtımda bulunmamıza rağmen beklentilerimizin üzerinde Türk müşterilerinin yoğun talepleriyle karşılaştık.Bugün lansmanı yaptığımız Quasar için Türk müşterilerin taleplerin daha da artacağını bekliyoruz ”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz