2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerTurizm & OtelHilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar Oteli Açıldı

Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar Oteli Açıldı

Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar otel kapılarını ziyaretçilerine açtı. 88 odalı otel Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın mesafede yer alıyor…

Hiltom Garden Inn’in Türkiye’deki yeni oteli Hilyon Garden Inn Kocaeli Şekerpınar açıldı. Orbay Grup Kuyumculuk Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi olduğu otel toplam 88 odadan meydana geliyor.

Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar otelde fitness center, spa, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı ile özel tuz masajı seçeneğini de sunan masaj odaları gibi imkanlar yer alıyor. Ayrıca oteli iş seyahatleri için tercih eden misafirler için ise 120 kişilik kapasiteye sahip iki toplantı alanının yanı sıra ücretsiz Wi-Fi hizmeti, 24 saat hizmet veren ‘business center’ ve zengin ikramlar sunuluyor.

Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ve Intercity Istanbul Park’a yakın mesafede konumlanıyor. Ayrıca otelden Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerinden Kartepe’ye ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Sapanca Gölü ile Botanik Parkı’na kısa sürede ulaşılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz