27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriHande Kazanova Boğa Burcu 2 Ocak haftalık yorumu!

Hande Kazanova Boğa Burcu 2 Ocak haftalık yorumu!

Ünlü astrolog Hande Kazanova Boğa Burcu’nda 2 Ocak haftasını yorumladı. İşte Hande Kazanova Boğa Burcu 2 Ocak haftalık yorumu…

Ocak ayına seyahat, yabancılarla yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı konular ve özellikle eğitimsel alanlarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Herşeyi gözden geçireceğiniz bu dönemde, yeni bir şeyler öğrenmekten ziyade daha önceden konuşulmuş ve üzerinde durulmuş konuları toparlayacaksınız. Yabancılarla iletişiminiz aktifleşebilir.

Yurt dışına yönelik işler; özellikle eğitim ile ilgili konuşulmuş projeler gerçekleştirebilir veya hukuksal konularda daha önceden karşınıza çıkan konuları halledebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili projelerde Ocak başında dikkatli olmakta fayda var. Bir seyahat veya eğitim fırsatı varsa iki kere gözden geçirerek üzerine eğilmeye özen gösterin. Yine daha az tanıdığınız insanlarla yanlış anlaşılmalarınız devrede olabilir.

Salı günü itibarıyla sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Arkadaşlarınızla bir arada olmayı sevecek ve yeni insanlarla davetlerde ve organizasyonlarda bir araya geleceksiniz.
Cumartesi günü Merkür düzeliyor ve artık iletişimsel konularda derin bir nefes almaya başlayacaksınız. Yarım kalan, sıkıntıda olan, aksilikler yaşadığınız konular uzaklaşmaya başlayacak ve siz de iletişimde kendinizi daha rahat gösterebileceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz