19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriGurbetçiler Aqua City Denizli’de Buluştular!

Gurbetçiler Aqua City Denizli’de Buluştular!

Avrupa’da yaşayan Denizli’li gurbetçiler hasret gidermek için Denizli Aqua City projesinde buluştu. Avrupa Denizlililer Derneği tarafından gerçekleştirilen buluşmada gurbetçiler hasret giderirken kaynaşma fırsatı yakaladılar.

Avrupa Denizlililer Derneği tarafından düzenlenen buluşmada Avrupalı Denizlililer, Denizli’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’nin içinde bulunan AquaMall AVM’de bir araya geldiler.

Köfteci Yusuf’ta kahvaltı yapan gurbetçilere Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı eşlik etti. Gurbetçiler proje içinde keyifli vakit geçirirken buluşmaya katkı sağlayan yetkililere plaket verildi.

Böylesi Avrupa’da Yok

AquaCity’nin mimarisi ve sosyal olanaklarına hayran kalan egeli gurbetçiler böyle bir projenin Avrupa’da bile olmadığını söylediler. Denizliye sahil getiren ve özgün olanaklarıyla Denizli’ye yeni bir çehre katan proje gurbetçilerden de tam not aldı.

Proje içinde yer alan 3+1 ve 4+1 ev tiplerinin tam hayal ettikleri gibi kültürlerine uygun olduğunu belirten Avrupa Denizlililer Dernek Başkanı Ali İnceören “Ülkeye kesin dönüşe kadar yıllık izinlerimizde, kesin dönüş yaptığımızda da tamamıyla projede yaşamak istiyoruz” dedi. Dernek Üyesi İlhan Güller ise “Plajı, Aqua City’nin yanı başındaki AquaMall AVM’yi, projenin yeşil ve koru alanını çok beğendik. Projenin olanakları gerçekten çok etkileyici” dedi.

Sinpaş Aqua City Denizli’nin farkı
İklimi:
Aqua City Denizli yaz aylarında sıcak iklimiyle yayla yaşamını bir gelenek haline getiren Denizliler için serin bir cennet olma özelliğine sahip. Konumu nedeniyle serin hava akımının bulunduğu bir bölgede yer alan Aqua City, hemen yanı başında yer alan Çam Korusu ile evlere mis gibi çam kokusunun serinliği ve oksijeni getiriyor.
Sahili:
Tropikal bölgeden getirilen özel kumların yer aldığı plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler, tropik bitkileri ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile projeden ev sahibi olmak isteyenlere bambaşka bir yaşamın kapılarını aralıyor.
Markaları:
Aqua City Denizli’nin içinde yer alan ve 2016’nın ikinci çeyreğinden itibaren beri faaliyette olan alışveriş merkezi AquaMall, dünyaca ünlü moda ve yeme-içme markalarını ilk kez Denizlilerle buluşturdu. Dünyaca ünlü moda ve hazır giyim markası olan H&M, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi Starbucks, ‘Yol Boyu Lezzetleri’ konseptiyle meşhur olan Köfteci Yusuf, Aqua City Denizli’nin yanı başındaki Metro Grosmarket ve birçok ünlü kozmetik markaları Aqua City’nin hemen önündeki konumuyla site sakinlerinin yaşamını zenginleştiriyor.Bir açık hava AVM’si olan AquaMall AVM; birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşme alanları ve sunduğu ilklerle şimdiden Denizlililerin buluşma noktası haline gelmiş durumda.
Sosyal yaşamı:
AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile Aqua City sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlıyor. Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A spor salonu, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, , basketbol sahaları, tenis kortları ve açık ve kapalı spor alanlarıyla sağlıklı bir yaşam için Aqua City Denizli sakinlerine hizmet veriyor. Projede yer alan geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi, Aqua City Denizli yaşamının önemli ayrıcalıklarından biri olarak öne çıkıyor.
Çocuk dostu yaklaşımı:
Aqua City Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti. Kumsalı, su kaydırakları, temalı parklarıyla, yaş gruplarına özel tasarlanmış ahşap oyun grupları da yer alıyor. İsmini sudan alan proje, suyun birbirinden farklı konseptini kullanarak, Denizli’de daha önce benzeri görülmemiş bir yaşam sunuyor. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kaşifleri gibi temalı parkları bulunan Aqua City’de, farklı yaş gruplarına hitap eden ahşap oyun grupları da bulunuyor.
Manzarası:
Denizli’nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers rezidans konforunda yaşamanın ayrıcalığını sunuyor. Denizli’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall’un hemen üzerinde yükselen AquaTowers ile Denizlililer şehrin tüm manzarasına hakim olurken Aqua City’nin tüm sosyal olanaklarından faydalanabiliyor, bir asansörle AquaMall’a inerek dünyaca ünlü markalardan alışveriş yaparak sevdikleriyle vakit geçirebiliyorlar.

Aquacity, şehrin gelişen batı aksının çehresini değiştiriyor

Proje, Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer almasıyla da Denizlilere büyük avantaj sağlıyor. Aqua City Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Aqua City ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası Hizmet Binası ortak yerleşkesi projesi öne çıkarken, üniversite, ticaret borsası ve büyük otel zincirleri de örnek gösteriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz