7 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriGÜNSAN’DAN PİYASAYI DÖNÜŞTÜRECEK ŞALT ÜRÜNLERİ

GÜNSAN’DAN PİYASAYI DÖNÜŞTÜRECEK ŞALT ÜRÜNLERİ

Günsan, akıllı tasarımı ve mükemmel performansı sayesinde geniş kullanım alanı sağlayan Valta serisindeki yeni şalt ürünlerini sektörün hizmetine sunuyor.

Yenilikçi ürün ve çözümleri ile sektörde fark yaratan Günsan’ın, yeni nesil üretim teknolojisi ile 3kA’den 6kA’e çıkan Valta serisindeki otomatik sigortaları, daha yüksek ve kesintisiz performansı ile kullanıcılar için muhteşem bir deneyim sağlıyor. Valta serisini Adile Sultan Sarayı’nda bayilerine tanıtan Günsan Elektrik’in teknolojik oyunlar ve hologram gösterisi ile katılımcılara sıra dışı bir deneyim yaşattığı gecede, Yonca Lodi de muhteşem bir konser verdi. Günsan ayrıca lansman gününe özel çekiliş ve Instagram yarışmaları ile bayilerine farklı tutarlardaki Valta ürünlerini hediye etti.

6kA otomatik sigorta ürünleri ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını ekonomik olarak karşılamaya hazırlanan Günsan’ın yeni Valta serisi, daha fazla mekaniksel ve elektriksel dayanıklılık performansı sergiliyor. Ayrıca yeni otomatik sigortalar, kontak dizaynları sayesinde daha kısa sürede güvenli kesme yapıyor. Bu sayede ürünler, yaşam alanları için güvenli ve uzun ömürlü bir koruma sağlıyor. Yeni seri şalt ürünleri eksiksiz ürün gamı ile daha geniş kullanım alanı sunarken, daha etkin bir stok yönetimine de imkân veriyor.

Otomatik sigorta ürünlerinin yanı sıra Günsan’ın yeni şalt ürün portföyünde bulunan kaçak akım koruma anahtarı, kompakt şalter, kontaktör ve termik röle de güvenliği ve performansı bir arada sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz