18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriGreenox Residence Projesinde 399 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla

Greenox Residence Projesinde 399 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla

Greenox Residence fiyatları 399 bin TL’den başlıyor. Proje tamamlandığında Türkiye’nin ilk dikey ormanı hayata geçmiş olacak…

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Greenox projesi İstanbul Avrupa yakasında Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor. Dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey ormanı unvanını taşıyacak olan Greenox projesi 13 bin metrekare konut, bin metrekareden fazla sosyal tesis alanı bulunuyor.

17 katlı tek blok halinde yükselen Greenox projesi toplam 170 adet konuttan meydana geliyor. Projede büyüklükleri 50 ila 91 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Greenox Residence fiyatları 399 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje 900 ağaç ve 25 bin 500 bitkiye ev sahipliği yapacak.

Dikey orman Greenox’un dış cephesine yerleştirilecek ağaç ve bitkiler, şehrin nefes almasına yardımcı olacak. Oksijen üretecek bitki örtüsü, karbondioksit ve toz partiküllerini emecek. Isı ve nem yalıtımı sağlayarak, daha az enerjiyle, binanın yazın daha serin ve kışın daha sıcak olmasını sağlayacak. Dış cephede oluşturulacak zengin bitki örtüsü, bulunduğu bölgedeki biyolojik çeşitliliği artırırken, kanatlı canlılar için de yaşam alanı oluşturacak. Greenox’un yalnız dış cephesi yeşil olmayacak, Leed Gold adayı bina, kendi kendine yeten, enerji ve su tasarruflu sistemlerle donatılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz