29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriGayrimenkuldesertifika.com Detayları

Gayrimenkuldesertifika.com Detayları

Gayrimenkuldesertifika.com ile gayrimenkul sertifikasına dair tüm sorular yanıt buluyor. Siteden derlediğimiz bilgilerle bizde bu sorulara yanıt verdik…

Gayrimenkuldesertifika.com ile Gayrimenkul Sertifikası uygulamasına dair akılda kalan tüm sorulara yanıt veriliyor. İlk kez TOKİ ile Makro işbirliğinde hayata geçirilecek olan Park Mavera 3 projesinde başlayacak olan gayrimenkul sertifikası küçük bütçeli vatandaşları gayrimenkul projelerine ortak yapmayı hedefliyor.

Gayrimenkuldesertifika.com sitesinde gayrimenkul sertifikası nedir?, gayrimenkul sertifikası sistemi nasıl çalışıyor?, gayrimenkul sertifikasının amacı nedir? nasıl gayrimenkul sertifikası alabilirim? gibi sorulara yanıt veriliyor.

Park Mavera 3 projesine ait Gayrimenkul sertifikası için TOKİ öncülüğünde 29 – 30 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ön talep toplanacak. Talep sonrası sertifikalar satışa sunulacak. Park Mavera 3 gayrimenkul sertifika fiyatları 42,5 TL olarak belirlendi. Projeden gayrimenkul sertifikası almak isteyenler bütçesi kadar alabilecek. Gayrimenkul sertifikası nereden alınıyor sorusuna Park Mavera 3 projesindeki sertifikalar için Vakıf Katılım aracılığı ile şubelerden ya da internet bankacılığı üzerinden yanıtı veriliyor.

Gayrimenkul Sertifikası Nedir?
Gayrimenkul sertifikası Türkiye’nin ve dünyanın her tarafından küçük birikimlerle konuta yatırım yapmak isteyenlere ve konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir yatırım aracı diyebiliriz.

Gayrimenkul Sertifikası Sistemi Nasıl İşliyor?
Bir gayrimenkul projesinde belli sayıdaki bir daire ya da projenin tamamı paylara bölünüyor. Bu paylara halka arz fiyatı belirleniyor ve gayrimenkul sertifikası ile satışa sunuluyor. Borsada işlem gören sertifikalar istendiği an nakde çevrilebiliyor. İstenirse bir dairedeki tüm sertifikalar toplanarak o daire alınabiliyor ya da proje bitiminde gerçekleşecek açık artırma ile projenin karına ortak olunabiliyor.

Gayrimenkul Sertifikası Nereden ve Nasıl Alınır?
Gayrimenkul Sertifikası vatandaşlarının hesabının bulunduğu herhangi bir bankadan ya da internet bankacılığı üzerinden alınabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz