28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriBaşakşehir Yeni Merkezin En Ucuz Projesi: Park Mavera 3

Başakşehir Yeni Merkezin En Ucuz Projesi: Park Mavera 3

Park Mavera 3 fiyatlarının 3 bin 150 TL’den başladığını söyleyen Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, projedeki fiyatların bölgedeki projelere kıyasla avantajlı olduğunu açıkladı…

Park Mavera 3 projesi İstanbul Avrupa yakasında İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden Başakşehir’de yaşama geçiriliyor. Proje Başakşehir’in yeni merkezi olarak bilinen master planları yapılmış yeni meydanda yer alıyor.

Toki ile Makro İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Park Mavera 3 projesinde Türkiye’de bir ilk olarak normal konut satışlarının yanı sıra gayrimenkul sertifikası ihracı da başlıyor.

9 blok halinde yükselen Park Mavera 3 projesi 723 adet konut ve 31 adet cadde mağazasından meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor.

GAYRİMENKUL SERTİFİKASI İLE AZALAN GİDERLER FİYATA YANSIDI

Park Mavera 3 fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Projeler için 3-4 yıl boyunca yaptığınız ciddi satış ve pazarlama giderleri var. Gayrimenkul sertifikalı projemizde böyle bir gider yok. Müşterilere ürettiğiniz vadeli senetlerle o senetlerin bugüne indirgenmiş olduğu finansman giderleri var. Belli faiz kampanyaları yapmak zorunda kalıyoruz. Bunun içinde bankalara faizleri sıfıra indirmesi için ciddi komisyon ödemeleri yapıyoruz. Bunların hiçbir tanesi gayrimenkul sertifikasında olmayacak. Olmayacağı için biz tüm bu giderleri fiyata iskonto olarak yansıttık” dedi.

BÖLGEDE FİYATLAR 5 BİN – 5 BİN 500 BANDINDA

Rakamlar üzerinden konuşan Uyan, “Emlak Konut’un bölgede 4 tane projesi var. Farklı firmaların devam eden markalı konut projeleri var. Bunların fiyat aralığına baktığımız vakit 5 bin lira ile 5 bin 500 lira bandından olduğunu görebiliyoruz. Bizim Park Mavera 3 projesinde ise az önce bahsettiğim giderleri iskonto olarak yaptık, çok uygun fiyatlar çıktı” diye konuştu.

PARK MAVERA 3’TE METREKARESİ 3 BİN 150 TL

Park Mavera 3 fiyatlarının metrekare bazında 3 bin 150 liradan başladığını söyleyen Uyan, “Ortalamada 4 bin 250 lira gibi bir rakamla beraber projede halka sunduğumuz bir fiyat yakalamış olduk. Yatırımcının burada iskontodan dolayı bir avantajı oldu. Vatandaş alırken bölge fiyatlarına göre ciddi bir avantajla almış olacak” dedi.

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz