19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriFuzul Yapı Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye basıldı!

Fuzul Yapı Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye basıldı!

Fuzul Yapı Gaziosmanpaşa Karayolları mahallesinde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. 612 konutluk bir proje olacak olan Fuzul Yapı Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye basıldı

Fuzul Yapı Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye basıldı. Fuzul Yapı Gaziosmanpaşa Karayolları mahallesinde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. 612 konutluk bir proje olacak olan Fuzul Yapı Gaziosmanpaşa projesinin arsası TOKİ’den 350 milyon liraya alınmıştı.

Projenin adı Fuzul TEM Konutları olarak belirlendi. 612 konutluk proje olan Fuzul TEM Konutları’nda 6 blok bulunacak. Projenin içinde spor salonu, lise ve dini tesis yapılması da planlanıyor.

İşte o ilan;

İSTANBUL ili GAZIOSMANPASA, ilçesi Karayolları mahallesi F21C18B2C pafta , 6619 Ada 8 parsel ve 10086 ada 1 parsel mevkiindeki FUZUL YAPI İNŞ. PAZ. A.Ş.-YOL İNŞ. TAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI tarafıdan yapılması planlanan FUZUL TEM KONUTLARI projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulan dosyayı PTD Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 17. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır.İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz