26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarFuzul Topraktan Pendik Projesi ile Konut Ediniminde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Fuzul Topraktan Pendik Projesi ile Konut Ediniminde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Türkiye’de Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin kurucusu olan Fuzul Topraktan, Pendik’te bulunan yeni projesini 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansman buluşması ile tanıtmaya hazırlanıyor. İstanbul’da kazanç potansiyeli yüksek bölgelerde proje geliştiren şirket, Pendik projesiyle bu kez 95 konutluk arsa payını satışa sunacak.

Fuzul Topraktan, büyük şehirlerde ev sahibi olmanın zorlaştığı bu dönemde vatandaşlara ekonomik çözümler sunmak için Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘’Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’’ ile ev sahibi olmada yepyeni bir dönem başlatıyor. Fuzul Topraktan’ın İstanbul’un kazanç potansiyeli yüksek bölgelerinde erişilebilir konutlar sunmak için geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Ispartakule ve Başakşehir projelerinin lansman toplantıları yoğun ilgi gördü. Gelen talep üzerine İstanbul Anadolu Yakasında da çalışmalarına başlayan şirket, yeni projesi Fuzul Topraktan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansman buluşmasıyla tanıtmaya hazırlanıyor.

 

Hem arsa hem de konut yatırımı olarak yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak bir fırsat sunan Fuzul Topraktan, önce toprak sonra da ev sahibi olmaya imkan sağlıyor. İki Blok ve toplam 95 konuttan oluşacak projede inşaatın başlamasının ardından yatırımcılara 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Tam donanımlı site yaşamını ekonomik çözümlerle ulaşılabilir kılan bu projede vatandaşlar, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin ilk adımı olan toprak yatırımını yapmalarının ardından inşaat maliyetini taksitler halinde karşılayarak da konut sahibi olabilecek.

 

560.000 TL’den başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatıyla satışa sunulacak

Fuzul Topraktan Pendik projesinin arsa payı 560.000 TL’den başlayan peşinatlarla satışa sunulacak. 36 aya varan vade imkanları ile her bütçeye uygun ödeme planı oluşturulabilecek. Projenin inşaatının ise sözleşme tarihinden itibaren 12 ay sonra başlaması planlanıyor. Evinin arsasına sahip olan kişiler, inşaat başlangıcında inşaat maliyetini peşin veya taksitler halinde ödeme imkanına sahip olacaklar. Dairelerin teslimi ise inşaatın başlamasının ardından 36 ay içerisinde yapılacak.

 

Önce arsa daha sonra ev sahibi yapıyoruz

Fuzul Topraktan’ın ekonomik konutlar üretmeyi hedeflediğini ve geleneksel konut üretimindeki ekstra maliyet yüklerini ortadan kaldırarak kişilerin önce toprak sahibi, sonra inşaat maliyetini taksitler halinde karşılayarak ev sahibi olabileceğine dikkat çeken Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal,‘’ Konut ediniminin zorlaştığı bu dönemde vatandaşlarımıza tam donanımlı sitelerde neredeyse maliyet fiyatına ev sahibi olma imkanı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Projelerimizin büyük bir ilgi görmesi bizim için büyük gurur ve memnuniyet kaynağı. Yakın zamanda Ispartakule projemizin lansmanını gerçekleştirdik. Projemizin lansmanında toplamda 3.000’in üzerinde katılımcı ağırlayarak yüzlerce talep aldık. Bu projemizde 2 saat içinde arsa paylarımızın yüzde 70’i satıldı. Gelen yoğun talep nedeniyle Pendik bölgesinde de çalışmalara başladık. İstanbul Anadolu Yakasında da vatandaşlarımızın Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemine yoğun ilgi gösterdiğini görüyoruz. Bölgenin gelişimi ve yatırım potansiyeli açısından değerlendirdiğimizde hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunduğumuzu düşünüyorum. Bu motivasyonla da önümüzdeki dönemde hem ülkemiz için katma değer üretirken hem de orta ve dar gelirli vatandaşlarımıza, kolaylıkla sahip olabilecekleri erişilebilir konutlar sunmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

Tam Donanımlı Bir Yaşam Alanında Sürdürülebilir Gelecek

Pendik projesinde sosyal yaşam alanları farklı beklentileri karşılayacak şekilde tasarlanacak. Açık ve kapalı otopark, ortak alanlar, çocuk oyun alanı, peyzaj alanları gibi tam donanımlı sitenin sunduğu olanaklarla, yeni sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşamın kapıları aralanacak. Ayrıca Fuzul Topraktan projelerinde site aidatların uygun olması için de ekstra maliyet yükü ortadan kaldırmaya yönelik geliştirmeler yapılıyor. Projelerinde enerji tasarrufunu ve sürdürülebilirliği de ön planda tutan şirket, konut sektörüne yepyeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

 

Ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor

Kadıköy – Sabiha Gökçen metro hattına 300 metre mesafede bulunan Fuzul Topraktan Pendik projesi, Gedik Üniversitesine 750 metre, Fuar ve Kongre Merkezi Spor Köyü 3 km, Teknopark 2,7 km, Türk Japon Üniversitesine ise 3 km uzaklıkta yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz