20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriFolkart Vega'da satışlar başladı! 445 bin TL'ye!

Folkart Vega’da satışlar başladı! 445 bin TL’ye!

Folkart Yapı’nın İzmir’de yeni inşa ettiği projesi Folkart Vega’da satışlar başladı. İşte tüm detaylar…

İzmir’de markalı konut denince akla gelen ilk firmalardan olmayı başarabilmiş olan Folkart yepyeni bir projeye daha imza atıyor. Son dönemlerde İzmir’deki lüks konut furyasına yep yeni bir karma proje daha ekleniyor. Folkart Yapı Bayraklı’da yeni konut projesine başlıyor. Mimari çizimleri TAGO Mimarlık atrafından yapılan Folkart Vega projesinin lansmanı bugün yapıldı.

Yıldızlar kadar parlak, İzmir kadar eşsiz bir proje sloganı ile projeye başlayan Folkart Yapı, yeni projesi ile İzmir’i yakından tanıtacak.

‘İzmir’e beyin göçü başladı’

Toplantıda proje hakkında detayları açıklanayan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ‘İzmir yetişmiş nitelikli insan gücü, bilime teknolojiye yönelik yatırım, kültürel aktiviteler ve anahtar özelliğindeki tüm alanlarda şehrin önü açık. Yeni açılacak yol yatırımları ile de İstanbul İzmir arası 3,5 saate iniyor. Artık sıkışan İstanbul’da yaşamak isteyen vatandaşlar göç etmeye başladı. İzmir’e doğru tersine bir beyin göçü başladı. Yeni kamu yatırımları ve yabancı yatırımcının geliştirdiği özellikler ile biz büyük Türkiye’ye inanıyor ve yatırım yapmaya devam ediyoruz. Türkiye’de mali disiplinin geliştirileceğine de inanıyoruz. Doğru bir tasarruf anlayışı ile ekonomide yükseleceğimize inanıyoruz.’ açıklamasını yaptı.

‘Dövizle borçlanan şirketlere üzülerek bakıyoruz’

Sancak açıklamasında son dönemlerde döviz borçlarından dolayı başı dertte olan müteahhitler için, ‘Kendi mali güçleri oldukları halde dövizle borçlanmayı kendine hedef haline getiren şirletlere üzülerek bakıyoruz. Umarım bundan ders almışlardır. Biz hiçbir zaman kaynaklarımızı aşan işlere kalkışmadık. Verdiğimiz sözleri hep tuttuk ve ticari sadece para kazanmak olarak da görmedik’ dedi.

6 milyar TL yatırım

İzmir’de şuana kadar 6 milyar TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştiren Folkart Yapı yüzde 98 memnuniyet oranına ulaştı. Kalite çizgisinin satış sonrası hizmetlerle de sağlandığını belirten Sancak, Folkart’ın bilinirlik oranından bahsetti.

5 projenin inşaatı devam ediyor

Şuanda 5 projenin inşaatını devam ettiren Folkart Yapı projelerini genelde kendi arsalarını satın alarak inşa ediyor. Ayrıca yaptıkları projelerde en iyi mimarları yarıştıran Folkart bu şehre yakışacak estetik binaların inşa edilmesini istiyor.

850 milyon TL’lik yatırımla adını en parlak yıldızdan alan Folkart Vega Alsancak ile Halkapınar arasında inşa ediliyor. 843 konut ve rezidans ile 53 ticari birimden meydana gelen proje 38 katlı 4 bloktan oluşuyor. 20 bin 715 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan proje 136 metre yüksekliğe sahip.

Folkart Vega fiyatları!

Folkart Vega projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 400 liradan başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak olan projede isterseniz yüzde 25 peşinat verip yüzde 75’lik kısım için 24 ay 0 faiz yada yüzde 50 peşinat verip 48 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyotsunuz. Projede daire fiyatları 445 bin TL’den başlıyor.

Yüzde 20’si satıldı

Satışlarına bugün başlanacak olan Folkart Vega projesinde ön satış döneminde projenin yüzde 20’sinin satıldığını belirtti.

‘Müteahhit olmak isteyen önce İstanbul’a bilet alıyor’

Sancak ‘İstanbul’da 450 bin oturmaya hazır konut var Müteahhit olmak isteyen herkes önce cebine parasını koyup İstanbul’a bilet alıyor. Her müteahhit olmaya karar veren İstanbul’a gittiği için İstanbul’da konut sektöründe sıkıntılar oluyor. İstanbul’da arz talep dengesi şaşmış durumda. Herkes inşaat firması kurup müteahhit olabiliyor. Bu böyle olunca müteahhit=soyguncu gibi bir tablo ortaya çıkıyor. Türkiye’de bana kalırsa inşaat sektörünün en önemli sorunu bu’ açıklamasını yaptı.

‘Rekabet kaliteyi arttırır’

Sancak, İstanbul’da yabancı yatırımcının azaldığını ve İzmir’de fazlalaştığını dile getirdi. Sancak, İzmir’e gelen İstanbul’u inşaat firmalarına gelince ‘İzmir’e tabiki yabancı yatırımcılar gelsin, çıtayı yukarı çeksi, kalite artsın, ama bunu makul ve ölçülü olması şart. Kat karşılığı oranları çok önemli. İzmir’de benim kat karşılığı yüzde 32 teklif verdiğim bir arsaya İstanbullu bir firma yüzde 45 oranına anlaşmışlar. Ben İstanbullu inşaat firmalarının İzmir’i daha yakından tanıması gerektiğine inanıyorum. Yoksa bunun zararı hem kendilerine hem müşterilerine yansır. diye düşünüyorum’ dedi.

‘Metrekaresi 6 bin TL olan konutu 8 bin TL’ye satamazsınız’

İstanbullu firmaların İzmir’de konut yapmasının sond erece doğru olduğunu belirten Sancak, ancak şu hususun önemli olduğunu savundu. ‘Metrekaresi 6 bin TL’ye olan konutun 8 bin TL’ye satılmaz’ açıklamasını yaptı.

‘Türkiye’nin en büyük şirketi olacağız’

İstanbula gelirsek güçlü ve güzel gelmek istiyoruz diyen Sancak, ‘Biz daha çok İzmirlileri markalı konut sahibi yapmak istiyoruz. Tüm hedefimiz Türkiye’nin en büyük şirketi olmak. Yani Türkiye’nin en büyük şirketi İzmir’den çıkacak’ dedi.

Folkart’ın yaptığı diğer projeler!

Folkart; PHARMACTIVE, Folkart Narlıdere, Folkart Mavişehir, Folkart Çeşme Paşalimanı, Folkart Towers, Folkart Life Bornova, Folkart Time, Folkart Blu Çeşme, Folkart Hills Çeşme, Folkart İncity, Livahome, Folkart Ardıç Çeşme, Folkart Ilıca Çeşme, Folkart Boyalık Çeşme, Folkart Line gibi bir çok projeyi hayata geçirdi.

PHARMACTIVE
İlaç üretiminin gerektirdiği tüm özel koşullar göz önüne alınarak, uluslararası standartlarda inşa edilen fabrika, dünyanın en gelişmiş bina yönetim sistemleri ile donatılmıştır. Pharmactive, Şubat 2015 tarihinde Avrupa’nın en saygın otoritelerinden biri olan BfArM tarafından verilen ve dünya çapında prestiji olan Avrupa GMP sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin ülkemizin geleceğinde büyük rol alacağı bilinciyle, Pharmactive bünyesinde kurulan PharmAR-GE, kazandığı AR-GE Merkezi statüsü ile üniversiteler, doktorlar ve eczacılarla işbirliği içinde klinik çalışmalar ve ürün geliştirme çalışmaları yürütmekte, sektöre yenilikçi çözümler sunmaktadır.

FOLKART NARLIDERE
Folkart Narlıdere, sanayi tesislerinin olmaması nedeniyle havası dört mevsim temiz olan İzmir’in oksijen deposu Narlıdere İlçesi’nin en değerli arazilerinden birine kurulmuştur. Adnan Menderes Havalimanı’na sadece 15 dakika, Çeşme, Urla ve Kuşadası gibi tatil beldelerine ise yaklaşık bir saatlik uzaklıktadır.

FOLKART MAVİŞEHİR
İzmir’in en büyük alışveriş merkezleriyle çevrili Folkart Mavişehir, İzmir Çevreyolu’na 100 metre uzaklıktadır.

13. katında muhteşem manzaralı 46 metrekarelik kapalı yüzme havuzu ve 9 metrekarelik jakuzi bulunan Folkart Mavişehir’de, 14. katta sauna ve fitness, 15. katta 137 metrekare açık havuz güneşlenme ve seyir terası mevcuttur.

ÇEŞME’DE AYRICALIKLI BİR YAŞAM
Ayrıntılara gösterdiği özen ve yüksek kaliteli çözümleri ile müşterilerine dünya standartlarında yaşam alanları sunan Folkart, “Hayat buna değer” denilecek projeler geliştirmektedir. Bugüne dek ülkenin en çok konuşulan, ödüllü projelerine imza atan Folkart Türkiye’nin turizm cenneti Çeşme’de son derece ayrıcalıklı bir yaşam, tatil ve eğlence alanı oluşturmanın gururunu yaşıyor.

FOLKART TOWERS

Folkart Towers, İzmir’in yeni iş ve yaşam merkezi ilan edilen Bayraklı’da prestij, yaratıcılık, girişimcilik, estetik, güven ve gelişimi simgelemektedir. Teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı 27 bin metrekare araziye sahip, yaklaşık 200 metre yükseklikteki 45’şer katlı ikiz kuleden oluşan, bünyesinde alışveriş merkezi, spor kompleksi, rezidans ve ofisleri bulunduran proje mimarisiyle kentin yeni simgesi olmaya adaydır.

FOLKART LİFE BORNOVA

Bornova’nın yeni baştan yaratılmaya başlanan en eski mahallelerinden biri olan Kazım Dirik Mahallesi’nde inşaatına başlanan Folkart Life Bornova, İzmir’in en eski yerleşim yeri Yeşilova Höyüğü, Türkiye’nin köklü eğitim kurumları en büyük hastaneleri ve en büyük alışveriş merkezlerinin ortasında yer alıyor. “Ulaşılabilir lüks” sloganıyla yola çıkan Folkart Yapı, Folkart Life Bornova ile yatırımcılarının alışılmış Folkart kalitesine ve A+ yaşam tarzına uygun fiyatla ulaşabilmesini kendisine amaç edindi.

FOLKART TİME

Folkart’ın yeni projesi İzmir’in en değerli lokasyonlarından birinde, Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde, Folkart Time ismiyle hayat buluyor. Folkart Time, ev, iş, okul, alışveriş, spor gibi yaşama dair ihtiyaç duyduğunuz her şeyi tek bir noktada buluşturuyor ve size sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmenizi sağlayacak çok özel bir yaşam alanı sunuyor. İzmir’in en değerli lokasyonlarından birinde, Ankara Caddesi üzerinde şehrin en yaratıcı ve stil sahibi karma projesi yükseliyor. Zaman zaman değil, her zaman kazandıran Folkart’tan…

FOLKART BLU ÇEŞME

Gerçek lüks, sınırsız yaşamak ve evini denize açmaktır. Elinizi uzatsanız denize dokunabileceğiniz Folkart Blu Çeşme, Paşalimanı Koyu’na bakan eşsiz manzarasıyla içi dışı deniz olan bir yaşam vadediyor. Farklı ebatlardaki süitinizin ister terasında gökyüzünü seyrederken ister salonunda konuklarınızı ağırlarken, ister deliksiz bir uykunun ortasında dalgaların sesiyle yaşamaya hazır mısınız?

FOLKART HİLLS ÇEŞME

Her geçen gün artan değeri ile Çeşme, Ege’nin en güzel yarımadası. Çeşme’nin merkezinde Fenerburnu’nda bulunan Folkart Hills; marinaya, eğlence mekanlarına, kafe ve restoranlara sadece yürüme mesafesinde. Denize sıfır konumlanan ve benzersiz mimarisiyle Çeşme’ye yepyeni bir çehre kazandıran Folkart Hills size ve sevdiklerinize ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

LİVA HOME

İzmir’deki büyük kentsel dönüşümün öncüsü LivaHome Uzundere’de ilk etap satışları tamamlandı. Şimdi sıra 2. etapta! LivaHome projesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkisinde yürütülen, 32 hektar büyüklüğünde, 3500 konut, konut altı ticaret ve ticaret-iş merkezi-otel kompleksinden oluşan Uzundere Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanında yükseliyor. Bu projeyle birlikte, yine aynı bölgede Çevre ve şehircilik bakanlığının yürüttüğü, 540 hektarlık bir alanda 34.232 konut ve ticaret alanını kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesinin de tamamlanmasıyla İzmir yeni nesil bir kent kültürüne “merhaba” diyecek.

FOLKART İNCİTY

Estetik mimarinin konforlu yaşam alanları ile buluştuğu FOLKART INCITY; alışveriş, spor, doğa ve eğlence ile şehrin dinamizmini birleştiriyor. Her geçen gün değerlenen Bornova Yeni Kent Bölgesi’nde… Proje alanının %72’sini kaplayan yeşil alanları sayesinde şehrin içinde yaşarken doğayla da bütünleşebileceğiniz İzmir’deki tek proje. Kendine ait yemyeşil korusu ile FOLKART INCITY, binbir çeşit çiçek kokusunu evinizin içine getiriyor, size ve sevdiklerinize huzur dolu zamanlar vadediyor.

FOLKART ARDIÇ ÇEŞME

Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha çıkmaz. İşte Çeşme tam böyle bir yer… Taş evleri, tarihi yel değirmenleri, füzyon restaurantları, rüzgar sörfü ve bengovilleri ile çok iddialı… Günün her saati güneş alan geniş evleri, turkuaz bir denize açılan balkonları ve özel iskelesiyle Folkart Ardıç Çeşme, sadece size özel bir dünya vaadediyor.

FOLKART ILICA ÇEŞME

Folkart Ilıca Villa, villa yaşamının Folkart’a özgü bir yorumu. Denize yürüme mesafesinde 32 adet ikiz villadan oluşan bu yaşam, yeni nesil bir mimari anlayışla tasarlandı ve lüksün en güzel hali, villanızın her metrekaresine yansıtıldı. 2 adet açık yüzme havuzuyla, geniş odalarıyla ve muhteşem manzarasıyla Folkart Ilıca Villa, Çeşme’nin en ayrıcalıklı villa projesi.

FOLKART BOYALIK ÇEŞME

Çeşme’ye tamamen hakim bir konumda bulunan Folkart Boyalık Çeşme, modern bir lüks anlayışıyla rezidans yaşamının ayrıcalığını Çeşme’de de yaşamak isteyenler için tasarlandı.

FOLKART LİNE

Folkart Line’da yaşamak, her şeyden önce güvenli. İzmir’in depreme en dayanıklı lokasyonlarından birinde tasarlanan proje, Folkart ayrıcalığı ile hayata geçiyor. Şehrin tüm merkezlerine yakın oluşu, sunduğu sosyal imkanlar ve modern detaylarla Folkart Line’da yaşam “konforlu”, “kaliteli” ve “güvenli” sıfatlarıyla buluşuyor.

Folkart kimin şirketi? Ne iş yapar?

Hayat buna değer sloganı ile yeni projeler geliştiren Folkart İnşaat 2006 yılında Saya Grup tarafından kurulmuştur. Kalite, estetik ve konforu en üst düzeyde buluşturarak seçkin bir mimarinin yeniden biçim verdiği lüks kavramına farklı bir bakış açısı getiren Folkart Yapı; varlığını tamamen müşteri memnuniyetine adamıştır.

Çevre dostu, ileri teknoloji ile donatılmış, dünya standartlarında yapılar inşa ederek yatırımcılarına yüksek katma değerler sağlayan Folkart Yapı; bu anlayışı karşılığında ulusal ve uluslararası ödüller almış ve sektöründeki en saygın marka konumuna gelmiştir.

Folkart; yu¨ksek yapılar, A+ konut ve ofisler, alıs¸veris¸ merkezleri ve okul projelerine odaklanmaktadır. Şirketimizin tüm projelerde müşteriyle iletişimi ihtiyaç aşamasında başlayıp teslim sonrasında da devam etmektedir.

Folkart, müşterilerini memnun etmek için her zaman en kaliteli tedarikçiler, en itibarlı çözüm ortakları ve en donanımlı personel ile çalışmakta, kendisini sürekli geliştirmektedir. Müşteri ihtiyaçlarının gerektirdiği sürdürülebilir dönüşüm için; çalışanlarını, çözüm ortaklarını, tedarikçilerini sürekli yenilikçi teknolojilerle desteklemektedir.

Ayrıntılara gösterdiği özen ile müşterilerine benzersiz olanaklar sunan Folkart Yapı’nın, “Hayat Buna Değer” diyeceğiniz yeni projeleri sürecektir.

Saya Grubu faaliyetleri!

Sancak Ailesi, ticari yolculuğuna 1950’li yıllarda baba Abdulkerim Sancak öncülüğünde başladı. Anadolu’nun çeşitli illerinde faaliyetlerini sürdüren aile; iş ahlakı, kalite anlayışı, örnek girişimci ruhuyla çevresinde yüksek bir saygınlık kazandı.

Aile, potansiyelini daha geniş pazarlarda gerçekleştirmek düşüncesiyle 1987 yılında İstanbul’a yerleşerek Hedef Alliance’ı kurdu. Abdulrezzak Sancak ve kardeşlerinin yönetiminde aktif rol aldığı bu şirket, kısa sürede ilaç dağıtımı alanında ulusal pazarda lider, uluslararası pazarda da önemli bir aktör konumuna geldi.

Abdulrezzak Sancak ve kardeşleri, uzun yıllara dayanan deneyim ve bilgilerini farklı sektörlerde de değerlendirmek üzere 2006 yılında Saya Grup’u kurdu.

Folkart da, Saya Grup’un ilk şirketi olarak aynı yıl kuruldu. 2007’de İstanbul’da Alpark Marketler zinciri satın alındı. Yoğun talep üzerine Alpark 2010’da CarrefourSA’ya devredildi.

Hedef Alliance ile ortaklık 2011 yılında sona erdirildikten sonra Saya’nın girişimci felsefesi kısa sürede meyvelerini vermeye başladı ve yeni adımlar hızla atıldı.

Saya, ilaç sektöründe geçmiş yıllarda edindiği dağıtımcılık birikimini, üretimi de kapsayacak şekilde 2011 yılında Pharmactive’i kurarak taçlandırdı. Hemen ardından, bulundukları sektörlerin güçlü ve prestijli isimleri, Volt Elektrik ile Voltsan, Saya Grup bünyesine katıldı.

‘İnsana Değer’ merkezli bir anlayışla büyüyen Saya, 2013-2015 yılları arasında, çalışan sayısını yaklaşık 3 katına çıkardı.

Saya Grup, 2020 yılında, 3000 kişi istihdam etmeyi, 2 milyar TL ciroya ulaşmayı ve bu cironun yüzde 15’ini ihracattan elde etmeyi hedeflemektedir.

Grup, her yıl cirosunun yüzde 5’ini AR-GE’ye, yüzde 0.5’ini de kurum içi eğitime ayırıyor. İnsanlara faydalı olmayı temel amaç edinen grup şirketleri; duyarlılık gösterdiği madde bağımlılığı ile mücadele, eğitime destek gibi konularda ses getiren kurumsal sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya destek veriyor.

Saya Grup, günümüz iş dünyasında başarı için belirleyici; çağın gereklerine uyum göstermenin, inovasyonun öneminin ve değerinin bilincinde olarak, üç ilke temelinde büyümektedir.

Bu ilkeler; hayata pozitif bakmak, hızlı hareket etmek ve verimlilik odaklı çalışmaktır. Saya Grup, başarısını çok çalışmaya, disiplinli olmaya; başarısının sürdürülebilirliğini ise tasarrufa verdiği öneme, mütevazılığa yüklediği değere borçlu olduğunu hiçbir zaman unutmamaktadır.

Mesut Sancak kimdir?

Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van’da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı.

Van’dan sonra 20 yıl İstanbul’da yaşayan Mesut Sancak, 2004 yılından itibaren de İzmir’de yaşıyor.

İlkokuldan itibaren çalışmaya başlayan Mesut Sancak, Van’dayken toptan gıda işi yapıyordu. 15 yaşında 200 kişinin çalıştığı ilaç depolarından birinin personel müdürü olan Mesut Sancak, Ağrı Doğubayazıt’ta terörün en şiddetli olduğu yıllarda askerlik yaptı.

2004 yılında Hedef Alliance’ın Ege Bölgesi’ni toparlamak amacıyla bir yıllığına İzmir’e geldi. Yaklaşık 20 yıl İstanbul’da yaşadıktan sonra; İzmir’i tercih eden Mesut Sancak, İzmir’e aşık oldu ve gitmek istemedi.

2007 yılında; Futbol Federasyonu eski Başkanı merhum Hasan Doğan ve o günkü ikinci başkan olan Mahmut Özgener’ in isteği üzerine, Altay’da ikinci başkanlık görevi yaptı.

İzmir Bayraklı’da 130 milyon dolarlık bir yatırıma başladı. Mesut Sancak, şu anda İstanbul, Libya ve Kuzey Irak pazarlarında yatırımlar planlıyor.

Mesut Sancak, evli; Kerem, Fırat ve Tarık adlarında 3 tane çocuğu var.

Mesut Sancak’ın tüketicileri mesajı şöyle;

Bizler Folkart’ta güçlü bir iddia ile yola çıktık. Amacımız sadece birinci olmak değildi; en iyiyi, en kaliteliyi, en güzeli, ‘evrensel olanı’ en yüksek çıtada yaratmaktı. Folkart’ı kurarken, toplumda yaşanan refah artışını, içtenlikle ödüllendirme fikri de, bizi çok heyecanlandırdı.

Bir düşün peşine coşkuyla takıldık, ama sonunda onu yaşanır kıldık. Folkart, ailemizin 50 yılı aşkın iş birikiminin yarattığı deneyim ve desteği de arkasına alarak, çok hızlı büyüdü.

Küreselleşme sürecinde, Avrupa’nın ve dünyanın en çarpıcı ekonomilerinden biri haline gelen Türkiye, değişim içinde hızlı büyümesini sürdürmektedir. Bu tablo doğal olarak, ülkemizde ‘lüks’ kavramına yeni boyut getirerek; ‘kalite, konfor, teknoloji, estetik’ dörtlüsünü, en üst düzeyde, aynı zeminde buluşturmayı gerektirmiştir.

Biz bu yüksek beklentiyi, bir de ‘huzur’ ile buluşturarak, ‘en iyiyi, en konforlusunu, en kalitelisini’; değişen ‘lüks’ anlayışıyla, ileri teknolojide ‘en estetik’ çizgide harmanlayarak, insanların sevdikleriyle paylaşacakları projeler yaratmayı hedefledik. Folkart Towers’a uzanan ve devam eden bu büyük serüvenimizde, bunun başarılabileceğini ispatladık.

Süren projelerimizle birlikte, sürekli yenilerine hazırlanırken; Londra’da, New York’ta projeler yapmayı hayal edip, bunu somut planlar aracılığıyla hedeflerken; geçmişimizdeki birikime inanıyor; kendimize, düşlerimize, sizlerden aldığımız güce güveniyoruz.

Folkart’ta, geçmişimizden bugüne taşıdığımız köklü ‘etik’ değerlerimiz, ilkelerimiz eşliğinde; ‘dürüstlük’, ‘çalışkanlık’, ‘insana saygı’, ‘gelişme’, ‘yenilik’ bilincini yaşatıyoruz.

Etik değerlerimiz, insanlık bilincimiz, işimizle bütünleşiyor. Bu nedenle, tüm çalışma arkadaşlarımızdan da, aynı duyarlılığı bekliyoruz.

En üst noktada kaliteli hizmet vermek, birlikte çalıştığımız yol arkadaşlarımıza katkı sağlamak, başarıyı çözüm ortaklarımızla paylaşmak; bize değer katan özelliklerimizdendir.

Ailemiz çok büyük. Sizleri, yani bizi seçenleri, müşteri olarak değil, ailemizin parçası olarak görüyor, uzun soluklu ilişkiler kuruyoruz. Sadece iyi yapılar değil, iyi komşularla birlikte; huzurlu, güvenli alanlar yaratmak için, bütün gücümüzle çalışıyoruz.

Biliyoruz ki ‘insanlar güzel şeylere layıktır’. Biz güzelliğin, konforun, huzurun, iyiliğin, kalitenin takipçisiyiz. Ailemiz sadece müşterilerimizden oluşmuyor. Çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, çözüm ortaklarımız ile beraber, hem bir aile gibiyiz, hem de kuvvetli ve iyi bir takımız.

Bizler tüm güzelliklerin, sevgi, istek ve çok çalışma ile yaratıldığına inanıyoruz. Bu nedenle kenetlenerek, çok çalışarak ilerliyoruz. Ufkumuz çok açık, kendimizi sürekli yeniliyoruz. Sizlerle birlikte, sizler için; her zaman sadece geleceğe bakıyor, hep çok daha iyisi için çalışıyoruz.

***

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz