18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriFolkart Liva Home Uzundere 2. Etap Satışa Çıktı

Folkart Liva Home Uzundere 2. Etap Satışa Çıktı

Folkart’ın Uzundere’de inşa edeceği LivaHome Projesi’nin 2. etabı satışa sunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, “Dönüşümde öncüyüz” dedi…

Karabağlar’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Folkart’ın inşa ettiği LivaHome Projesi’nin 2. etabı da satışa sunuldu. ‘Hayat Buna Değer’ sloganıyla çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa eden Folkart, Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabının ardından, aynı bölgedeki ikinci projesine başlıyor.

2020’de teslim edilecek
Yeni proje, Uzundere Kentsel dönüşüm alanında Folkart’ın, LivaHome isimli ilk projesine komşu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Uzundere Mahallesi’nde 280 konut ve 33 işyerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi için yaptığı ilk etap ihalesini tek teklif veren Folkart kazanmıştı.

İlk etapta, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LivaHome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkmıştı. İlk projenin teslimi Temmuz 2018 olarak planlanıyor. İkinci ihaleyi de kazanan Folkart, LivaHome 2. etap çalışmalarına da başladı. Açılış bedeli 107 milyon 513 bin 903 lira 44 kuruş olan ihaleye göre, iki imar adasında 67 bin 353 metrekare inşaat alanı, 12 blok, 422 konut ve 40 işyeri bulunuyor. Konutlar, 30 Haziran 2020’de teslim edilecek.

‘Öncü olacağız’
Kentsel dönüşüm alanında önümüzdeki dönemde çok önemli, yeni projelere imza atacaklarını kaydeden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol üstlenmek istediklerini belirtti, “İzmir’de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Uzundere’de yeni markamız ‘LİVA’ ile kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atıyoruz” diye konuştu.

Kolay ulaşım
Satışları başlayan LivaHome’da yüzde 10 peşinat olanağıyla 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Daire fiyatları, 279 bin liradan başlıyor. İlk LivaHome Projesi’ne komşu konumdaki 2. etapta 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve ticari alanlar bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 85-176 metrekare arasında, ticari alanlar da 47-105 metrekare arasında değişiyor. LivaHome, ulaşım kolaylığıyla da dikkatleri çekiyor..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz