30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriEv Sahiplerinin Kiraları Koruma Altında

Ev Sahiplerinin Kiraları Koruma Altında

Ev sahiplerinin kiraları Trink Kira Sigortası ile güvence altına alınıyor. Sigorta ile ayrıca ödenmeyen elektrik, su, doğalgaz gibi faturalar ve aidat giderleri de güvence altına alınabiliyor…

Ev sahiplerinin en büyük korkularının başında kiracılarının kirayı ödememesi geliyor. Ray Sigorta ev sahiplerini basit bir poliçeyle kiralarını koruma altına alıyor. Kiracının kirayı ödeyemediği durumda ev sahiplerinin yaşayacağı maddi kayıpların sigorta tarafından karşılanabiliyor.

Konuyla ilgili konuşan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, yeni sigorta ürünleri Trink Kira Sigortası’yla ilgili, “Sigorta, riskleri güvence altına alan finansal bir destek. Biz de ev sahiplerinin risklerini güvence altına almak için Ray Sigorta olarak Trink Kira Sigortası’nı geliştirdik. Ev sahiplerinin kira gelirini, oldukça uygun primlerle güvence altına alan bu ürünümüzle sektörde bir ilki de gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Trink Kira Sigortası, ev sahibinin sadece kira kaybını karşılamakla kalmıyor, ayrıca ödenmeyen elektrik, su, doğalgaz gibi faturalar ve aidat giderleri de sigorta kapsamında güvenceye alınabiliyor. Ürünün diğer özelliği ise kira bedelinin ödenmemesi durumunda doğabilecek hukuki süreçlerde doğacak masrafların da teminat limitleri dâhilinde güvenceye alınması. Aynı zamanda ev sahibinin kiracıya açacağı her türlü alacak talebi, icra takibi, tahliye davalarındaki avukatlık, hukuki danışmanlık, vekâlet ücretleri gibi dava harç ve giderleri de poliçe kapsamında karşılanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz