9 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriEston Şehir Koru lansman fiyat fırsatı ile satışa çıktı!

Eston Şehir Koru lansman fiyat fırsatı ile satışa çıktı!

Polatyol imzası ile Bahçeşehir’de inşa edilen Eston Şehir Koru’nun örnek daireleri basına tanıtıldı.

Eston Şehir Koru projesnini örnek daireleri basına tanıtılmak için bir basın toplantısı yapıldı. Toplantıya Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat katıldı.

Lansmana özel kampanya

Satışa açılan Koru dairelerin tanıtımı yapılan projede lansman fırsatları da devam ediyor. Projede lansmana özel ekstra yüzde 5 indirim, yüzde 5 peşinat ve 60 ay 0 faiz veya 120 ay 0,95 faiz fırsatı ile konut satışı yapılıyor.

Projenin yarıya yakını satıldı

200 bin metrekare arsa alanı üzerinde 1100 daire ve içinde ticari birimlerde bulunan projede koru inşa edilmek hedefleniyor. Yeşille iç içe bir hayat tasarlanan projede ilk etapta satışlar Kasım ayında başladı. Projenin büyük bir bölümünde satışlar tamamlandı. Polat yabancıya konut satışı için özel bir çalışma gerçekleştirmediklerini belirtti.

850 milyon TL yatırımla yükseliyor

850 milyon TL yatırım maliyeti olan projede 2. fazla 90 bin metrekare yeşil alan olacak. İlk etap inşaat çalışmaları devam ediyor ve 2019’da teslimleri başlayacak. Bahçeli bir hayatı insanlara sunan projede bir çok sosyal aktivite alanı da yer alacak.

Metrekaresi 5 bin TL’den başlıyor

31 ticari ünite bulunan projede gerçek anlamlı bir koru alanı da bulunuyor. Dairelerin 120 metrekareden başladığı projede metrekare fiyatları 5 bin TL’den başlıyor.

‘Projede fiyat artışı oldu’

Projede fiyat artışlarının olduğunu dile getiren Polat, ‘İnşaat maliyetleri arttı. Ama Koru etabında inşaat yoğunluğu çok düşük. Hem maliyet unsurlarından dolayı hem yoğunluğun düşük olamsından dolayı projede konut fiyatalrında biraz artış söz konusu oldu’ dedi.

Bahçelerin fiyatı konuta dahil

Projede şerefiye hesaplaması yapılırken hesapların içine dahil edilerek yapılıyor. Bahçe de ona göre fiyatın içinde yer alıyor Ayrıca bir ücret ödenmiyor. Eston Şehir Koru projesinde aidatlar henüz belirlenmedi.

‘Doğru lokasyon doğru fiyatı yakalamak lazım’

Projeyi üretmekten çok memnun olduklarını belirten Polat, ‘Bizi en çok mutlu eden husus müşterilerimizden aldığımız geri dönüş oldud. Doğru fiyat, doğru lokasyonu yakalayabildiğiniz sürece güzel işler ortaya çıkarabiliyorsunuz’ açıklamasını yaptı.

‘Örnek dairelerin planlanması çok duygusal oldu’

Örnek daireleri tasarlayan Mimar Jale Kulin de projenin hazırlanma aşamasının çok duygusal geçtiğini belirterek, projeyi üretirken planlamayı çok iyi yaptıklarını dile getirdi. Kulin, ‘Planlar çok kullanışlı ve net. mutfaklar çok ferah. Balkon alanları çok rahat kullanıma müsade ediyor.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz