18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriEskişehir’e Park Dedeman açıldı!

Eskişehir’e Park Dedeman açıldı!

Turizm sektörünün lider markalarından olan Dedeman Otelleri, Park Dedeman misafirperverliğini Eskişehir’le buluşturuyor. Bu amaçla Eskişehir’de bulunan Turunç Otel restorasyon işlemlerinin ardından Eylül ayı itibariyle Park Dedeman Eskişehir olarak hizmet vermeye başlayacak.

Türkiye turizm sektörünün lider markalarından Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir’le buluşturuyor. Eskişehir’in tarihi binalarla süslenmiş bölgesi Odunpazarı mevkiinde bulunan Turunç Otel’le varılan anlaşma sonrasında otel binası, Park Dedeman konsepti doğrultusunda restorasyona alındı.

Dedeman Turizm Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya “İşletmesini devraldığımız Turunç Otel Eskişehir’in en kıymetli lokasyonlarından, tarihle günümüzü bir araya getiren Odunpazarı mevkiinde yer alıyor. Bu bağlamda böyle kıymetli bir lokasyonda bulunan ve henüz 4 yaşında olan genç bir otelin işletmesini devralmak bizler için mutluluk verici bir gelişme. Türkiye’nin önemli turizm değerlerinden olan Dedeman Otelleri olarak hizmet kalitemizi Türkiye’nin dört bir yanına yaymaya devam edeceğiz. Ülkemiz ekosistemine yüksek katma değer yaratmaya devam ediyoruz” dedi.

Park Dedeman ile Eskişehir’de tatil keyfi

Türkiye’nin dört bir yanına dağılan Dedeman Otelleri’nin hizmet anlayışını Eskişehir’e de taşıyacak olmanın kendileri açısından gurur vesilesi olduğunu dile getiren Emrullah Akçakaya, “Kurulduğumuz günden itibaren misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak ‘Dedeman Misafirperverliği’ ile uğurlamanın gayreti içindeyiz. Yüksek hizmet anlayışımız ve konsept otel markalarımızla Türk turizmini yukarıya taşımaya çalışıyoruz. Park Dedeman konseptimizle şehir otelciliğine daha vizyoner yaklaşıyoruz. Konuklarımızın beklentilerini daha ekonomik, hızlı ve kaliteden ödün vermeden karşılıyoruz. Eskişehir’i ziyaret edecek misafirlerimize tatillerini Dedeman ayrıcalığıyla geçirmelerini öneriyoruz” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz