25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut'tan Katarlılara Büyük Fırsat!

Emlak Konut’tan Katarlılara Büyük Fırsat!

Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’na yakın 3 milyon metrekarelik arsayı Katarlılara tanıttıklarını açıkladı…

Emlak Konut 3 milyon metrekarelik araziyi Katarlılara pazarlayacak. Bugüne kadar yaptığı projeler ile adından söz ettiren Emlak Konut Expo Turkey By Qatar Fuarı’nda açtığı standta projelerini tanıttı. Standta yapılan basın toplantısında konuşan Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim Katarlılara büyük fırsat sunduklarını dile getirdi.

‘3 milyon metrekarelik arsa Katarlılara tanıtıldı’
Yetim, Yapımı devam eden ve önümüzdeki yıl açılışının yapılması planlanan 3. Havaalanı’na ve Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul’a komşu olan Dursunköy civasında 3 milyon metrekarelik arsayı Katarlılara tanıttıklarını söyledi.

‘Katarlılar bizimle işbirliği yapmak istiyor’
Emlak Konut olarak 10 milyarlık yatırım projesi ile burada bulunduklarını dile getiren Yetim, Katarlı yatırımcılarla görüştüklerini söyledi. Yetim, ‘Proje birlikteliği yapmak için burada bulunuyoruz. Katarlılar da bizimle işbirliği yapmak istiyorlar. Tekrar devam edeceğiz’ dedi.

Yetim, ‘Özellikle Kanal İstanbul civarındaki arazilerimizden Katarlılara sunum yaptık. Ne yapabilirizi tartıştık. Çok beğeni aldık. İstanbul’a gelecekler ve görüşeceğiz. Buradaki taleplere göre pazarlama işi de yapabiliriz. Biz arazilerimizi ve projelerimizi sunduk. Eğer görüşmek isterlerse biz daima bekleriz’ dedi.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz