24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz İhalesi Bugün

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz İhalesi Bugün

Emlak Konut GYO Zeytinburnu Beştelsiz arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi bugün saat 14:30’da ihaleye çıkıyor…

Emlak Konut GYO Zeytinburnu Beştelsiz arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin birinci oturumu bugün saat 14:30’da Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü İhale Salonu’nda yapılacak.

İhalenin birinci oturumunda İhale Komisyonunca uygun bulunan istekliler Pazarlık – Açık Artırma bölümlerinden oluşan ikinci oturuma davet edilecek.

Toplam 96 bin 968,32 metrekare alana sahip olan arsada 5 bin 558,69 metrekare ticaret+turizm alanı, 20 bin 570,13 metrekare ticaret+konut alanu, 10 bin 653,72 metrekare ticaret alanı, 5 bin 9,78 metrekare dini tesis alanı, 55 bin 176 metrekare park alanı bulunuyor. Arsada emsale esas inşaat alanı 61 bin 845,99 metrekare olarak belirlendi.

Plan Notları ile İlgili Bilgiler:
• Ticaret alanında TAKS:0,50’dir. Ticaret alanında iş merkezi, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza çarşı, sinema, tiyatro, müze, lokanta, banka, finans kurumları ve kat otoparkı yapılabilir.
• Ticaret-Konut alanında emsal inşaat alanının %80’ine kadar konut yapılabilir. Bu alanda
yapılacak ticari birimlerde; iş ve alışveriş merkezleri, perakende ticaret, ofis, büro, özel sosyal ve kültürel tesisler, restoran, otopark, spor, eğlence, dinlenme, kapalı havuz, balo-konferans-sergi salonları, sinema, rezidans, özel eğitim tesis alanı, özel sağlık tesis alanı, vb. yer alabilir ve bu işlevler bir orana bağlı kalınmaksızın bir arada kullanılabilir.
• Ticaret-Turizm alanında her türlü turizm tesisleri (otel, motel, apart otel), iş ve alışveriş merkezleri, perakende ticaret, ofis, büro, özel sosyal ve kültürel tesisler, restoran, otopark, spor, eğlence, dinlenme, kapalı havuz, balo-konferans-sergi salonları, sinema, vb. yer alabilir.

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz