25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Yeni Projelerinde Ön Talep Toplamaya Başladı

Emlak Konut Yeni Projelerinde Ön Talep Toplamaya Başladı

Emlak Konut GYO, İstanbul’da gerçekleştireceği beş yeni projesi için ön talep toplamaya başladı.Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ön talep toplama süreci Çekmeköy,Avcılar,Başakşehir,Küçükçekmece ve Başakşehir-Kayabaşı projelerini kapsıyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle gerçekleştirilen beş yeni proje için ön talep toplama süreci başlatıldı.Emlak Konut GYO tarafından yapılan Emlak Konut Çekmeköy projesi,Emlak Konut Avcılar-Firüzköy projesi,Emlak Konut Bahçekent Vadi Evleri 2. Etap,Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle projesi ve Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı projeleri ön talep toplama sürecini kapsıyor.

Emlak Konut Çekmeköy Projesi
Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy’de hayata geçirilen yeni projesi için ön talep toplama başladı.Emlak Konut GYO’nun İstanbul Çekmeköy’de bulunan projesi toplam 710 bin metrekare alanda yatay mimari konseptiyle yapılacak. 264.220 metrekare yeşil alan bulunan projede
açık-kapalı spor alanları,eğitim kurumları,çocuk parkları,sosyal alanlar,sağlık tesisleri,dini tesisleri ve spor kompleksleri bulunuyor.

Emlak Konut Çekmeköy projesinde yatay mimari anlayışıyla yaklaşık 2000 konut inşa edilecek.1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipi seçenekleri bulunan proje Kuzey Marmara Çevre Yolu bağlantısının yanı başında yer alan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün tam ortasında bir konuma sahip.

Emlak Konut GYO Avcılar-Firüzköy Projesi
Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Avcılar-Firüzköy projesi için ön talep toplama süreci başladı.Emlak Konut tarafından Avcılar-Firüzköy’de gerçekleştirilecek proje toplam 1.783.072 metrekare arsa alanına sahip.568.405 metrekare park alanı bulunan Küçükçekmece Gölü’ne komşu merkezi konumda yer alan projede,yeşil alanlar,spor kompleksleri,gölet ve süs havuzları,sosyal alanlar,dini tesisler,çocuk parkları,üniversite,okullar-eğitim kurumları ve sağlık tesisleri bulunuyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle Küçükçekmece Gölü’ne komşu merkezi lokasyonda bulunan Emlak Konut GYO Avcılar-Firüzköy projesinde yaklaşık 3000 konut inşa edilecek.

Emlak Konut Bahçekent Vadi Evleri 2.Etap Projesi
Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap’ta ön talep toplama başladı.Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen İstanbul Bahçekent’te bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap projesinde yeşil alanlar,millet bahçesi,sosyal tesisler,sauna,yüzme havuzu,fitness salonu,otopark ve 24 saat güvenlik hizmetleri bulunuyor.

Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap projesi yatay mimari anlayışıyla yapılacak.Projede 2+1,3+1,4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinin bulunduğu projede toplam 400 konut bulunuyor.

Emlak Konut Küçükçekmece/Bizim Mahalle Projesi
Emlak Konut GYO,İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Bizim Mahalle projesi için ön talep toplamaya başladı.Emlak Konut GYO güvencesiyle yatay mimari anlayışına sahip projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçenekleriyle toplam 500 adet konut bulunuyor.

Emlak Konut Bizim Mahallesi projesinde 18.873 metrekare peyzaj alanı,açık-kapalı konut otoparkı,ticari açık-kapalı otopark alanı,3-18 metrekare depo alanı,sauna,hamam,kafeterya,dini tesisler,çocuk parkı ve kütüphane alanları bulunuyor.

Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı Projesi
Emlak Konut GYO,İstanbul Başakşehir Kayabaşı’nda yapacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı.Metronun yanında,resmi kurumlara,hastane ve üniversitelere yakın konumda bulunan Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı projesi toplam 600 adet konuttan oluşuyor.

Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı projesinde yeşil alanlar,spor tesisleri,sağlık tesisleri,dini tesisler,çocuk parkları,sosyal alanlar,sağlık tesisleri ve eğitim kurumları alanları bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz