4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Tuzla İçmeler İhalesi Bugün

Emlak Konut Tuzla İçmeler İhalesi Bugün

Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası bugün saat 15:30’da ihaleye çıkıyor…

Emlak Konut GYO Tuzla İçmeler arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin birinci oturumu bugün saat 15:30’da yapılacak. İhale Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü İhale Salonu’nda gerçekleşecek.

İhalenin nihai sonucunu belirleyecek olan ikinci oturumunun tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Toplam 9 bin 600 metrekare alana sahip olan Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası ticaret+turizm+konut alanlı olarak belirlendi. Emsalin 1,50 olduğu arsada emsale esas inşaat alanı 14 bin 400 metrekare olarak açıklandı. Binaların yükseliği ise maksimum 10 kat olabilecek.

Plan Notları;
•TAKS:0,40 olup bu alanlar konut, yüksek nitelikli konut, iş merkezleri, ofis-büro, çarşı, çok katlı mağazalar, kamu veya özel katlı otoparklar, alışveriş merkezleri, otel ve diğer konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu gibi sosyal ve kültürel tesisler, lokanta, restoran, düğün salonu gibi eğlenceye yönelik birimler, yönetim binaları, katlı otopark, banka, finans kurumları, yurt, kurs, özel eğitim ve özel sağlık tesisleri gibi ticaret ve hizmetler sektörüne ilişkin yapılar yapılabilen alanlardır. Turizm + Ticaret + Konut kullanımlarından sadece birinin veya ikisinin veyahut tamamının birlikte aldığı alanlardır.

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz