27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Şile Projesi Ne Durumda?

Emlak Konut Şile Projesi Ne Durumda?

Emlak Konut Şile projesinde proje çalışmalarına geçildi. İdealist GYO projedeki gelişmeler hakkında açıklamada bulundu…

Emlak Konut GYO tarafından ihalesi yapılan Şile Çavuş arsasını İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi & İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. iş ortaklığı almıştı. Projedeki son durum hakkında açıklamada bulunan şirket 21 Ağustos 2017 günü yer teslimi yapılan proje için Tapu Müdürlüğü, Belediye ve Emlak Konut GYO A.Ş.kurumları ile görüşülerek imar, ruhsat, harç, vb. işlemlerin tamamlandığını belirtti.

İdealist GYO tarafından KAP’a yapılan açıklamaya göre proje çizimi için Salon Proje Mimarlık ile anlaşıldı. Projeye dair vaziyet planı, avan projeler gibi çalışmaların kısa sürede tamamlanarak onay için Emlak Konut GYO ve Şile Belediyesi’ne sunulması bekleniyor.

İdealist GYO’nun KAP açıklaması şu şekilde;
“Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesine İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi & İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İş Ortaklığı olarak girilmiş olup, sözleşmeye ilişkin yer teslimi 21.08.2017 tarihi itibarı ile alınmıştır.

Bugüne kadar geçen zaman içerisinde bu proje ile ilgili Tapu Müdürlüğü, Belediye ve Emlak Konut GYO A.Ş.kurumları ile görüşülerek imar, ruhsat, harç, vb. işlemler yürütülmüştür.

Bu işlemler ile beraber Salon Proje Mimarlık firması ile proje çizimi konusunda anlaşılmış olup, ilgili firma proje çalışmalarını (Vaziyet planı, Avan projeler) en kısa süre içinde Emlak Konut GYO A.Ş. ve Şile Belediyesi’ne onay için sunulacaktır”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz