17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriEmlak Konut Kampanyası Satışlara İvme Kattı

Emlak Konut Kampanyası Satışlara İvme Kattı

Emlak Konut’un indirim kampanyasının konut satışlarına ivme kattığını söyleyen Erilkun, asıl büyük ivmenin Mayıs 2017 döneminde yakalanacağını açıkladı…

Emlak Konut GYO’nun birçok projesini dahil ettiği indirim kampanyası, taksit ödemeleri devam eden binlerce konut sahibini sevindirirken, emlak satışlarına da ivme kattı.

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, bu kampanyanın sadece tüketicilere ödeme kolaylığı sağlamakla kalmadığını, yeni proje alımlarının yolunu açtığını ve stokların çok daha hızlı erimesini sağlayacağını söyledi.

Erilkun, Emlak Konut’un indirim kampanyasıyla kalan taksitlerde yüzde 20’ye varan indirimle yastık altı olarak tabir edilen birikmiş finansmanın yine gayrimenkul sektörüne akacağına dikkat çekti.

Kampanyanın yeni başlamasına rağmen özellikle Kanal İstanbul güzergahında yer alan Unikonut, Bahçekent gibi projelerde şimdiden yoğun bir hareketliliğin olduğunu söyleyen Erilkun, “Projelerde 200 bin TL taksit borcu olan kişi 160 bin TL ödeyerek 40 bin TL tasarruf sağlamış oluyor. Bu da insanları bu bedeli yeni bir yatırımın peşinatı olarak vermeye yöneltiyor. Elbette bu likit akışı Emlak Konut ve beraberindeki proje üreticilerinin yepyeni konseptlerle örülmüş birbirinden cazip yeni proje üretimlerinin yolunu açacaktır” diye konuştu.

Sektördeki uygulamalarla bu yılın Mart ayı satışlarının geçen yılın mart satışlarına oranla en az yüzde 3 artış göstereceğini söyleyen Erilkun, “Asıl büyük ivme ise Mayıs 2017 döneminde yakalanacaktır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz