19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriBaşakşehir Emlak Konut Evleri’nde Talep Toplama Süreci Uzatıldı

Başakşehir Emlak Konut Evleri’nde Talep Toplama Süreci Uzatıldı

Başakşehir Emlak Konut Evleri projesinde ön talep toplama süreci Mayıs ayına kadar uzatıldı…

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Emlak Konut Kayaşehir Evleri için 20 Mart’ta ön talep toplama süreci başlamıştı. Bu süreçte büyük ilgi gören projede ön talep toplama süreci Mayıs ayına kadar uzatıldı.

Teslime hazır 504 daireden oluşa Başakşehir Emlak Konut Evleri’nde daire sahibi olmak isteyenler Mayıs ayına kadar bin TL ön talep bedeli ile Turyap’a başvuracak. Ön talep bir hafta sonra kesin talebe dönüşecek. Bir ay içinde yüzde 25 peşinat tamamlanıp; kalan bakiye nakden, defaten veya konut kredisi ile 3 ay içinde ödenecek.

Başakşehir Emlak Konutları Fiyat Listesi
1+1 daireler 214 bin TL’den
2+1 daireler 309 bin TL’den
3+1 daireler 381 bin TL’den
4+1 daireler 675 bin TL’den başlıyor.

8 ayrı hastane grubu ile Avrupa’nın en büyük şehir hastaneleri ile botanik bahçenin arasında yer alan Emlak Konut Başakşehir Evleri metro durağına 250 metre, Şehir Parkı’na 500 metre, Sağlık Kent’e 1 kilometre, Başakşehir Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre, İkitelli OSS’ye 6 kilometre, Başakşehir’e 6 kilometre, İstoç’a 8 kilometre, Tekstilkent’e 10 kilometre, Tem Otoyolu’na 11 kilometre, Atatürk havalimanına 18 kilometre mesafede konumlanıyor.

Turyap’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; ön talep uygulamasının Mayıs ayında sona ereceğini, gelen taleplerin bir hafta içerisinde sonuçlandığını söyledi. Özdemir; projede büyüklüğü 94 metrekareden başlayan 2+1 dairelere olan talebin arttığını, genellikle oturum için tercih edilen dairelerin havaalanı ve sağlık çalışanlarının ilgisini çektiğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz