4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Bizim Mahalle projesinin tüm detayları!

Emlak Konut Bizim Mahalle projesinin tüm detayları!

Bizim Mahalle projesinin ilk etabı 26 Eylül, ikinci etabı ise 28 Eylül’de ihaleye çıkacak

 

Emlak Konut Küçükçekmece’de yeni bir konut projesine başlıyor. İçinde konut, ticarethane, sağlık alanı, park alanı, ilkokul ve eğitim alanı bulunacak. 2 etaptan meydane gelecek olan projede 1. etap 130 bin 798 metrekare alanda yükselecek. Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap arsasının toplam arsa alanı 118 bin 98 metrekare. Projenin ikinci etabında ise ticaret+konut alanı, özel anaokulu alanı, ortaokul alanı ve park alanı bulunacak.

Proje, İstanbul Banliyö hattına, Halkalı Metrosu ve Marmaray’a yakın mesafede konumlandırılıyor.

 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz projelerinden İstanbul Küçükçekmece 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Bizim Mahalle) ihalesinin 1.Oturumu 26.09.2017 Salı günü saat 14:30′ da yapılacaktır.

Şirketimiz projelerinden İstanbul Küçükçekmece 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Bizim Mahalle) ihalesinin 1. Oturumu 28.09.2017 Perşembe günü saat 14:30′ da yapılacaktır.

 

Emlak Konut Bizim Mahalle projesinin tüm detayları

Emlak Konut Bizim Mahalle projesinin tüm detayları ile ilgili bilgiler kapsmaında projede tüm detaylar ihalelerden sonra kesinlik kazanacak. Şu an için Emlak Konut Bizim Mahalle fiyat, ödeme ve teslim bilgileri bulunmuyor.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz