3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Bizim Mahalle 3. Etap İhalesi 8 Mayıs'ta

Emlak Konut Bizim Mahalle 3. Etap İhalesi 8 Mayıs’ta

Emlak Konut Bizim Mahalle 3. etap arsası 8 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor…

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 3. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin birinci oturumu 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 11:00’da yapılacak.

Küçükçekmece Halkalı mahallesi 892 ada 1 parsel ve 883 ada 2 parselde yer alan Bizim Mahalle 3. etap projesi toplam 90 bin 790 metrekare arsa alanına sahip. Arsa üzerinde konut, ticari alanlar, lise ve park alanları hayata geçirilecek.

Emlak Konut Bizim Mahalle 3. Etap Plan Notları

– Ticaret+konut alanlarında konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisi, sinema, tiyatro, müze vb. tesis alanları, ticaret, ofis, büro, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları yapılabilir. Bu işlevler bir arada kullanılabileceği gibi ayrı bloklar şeklinde de projelendirilebilir. Toplam emsal inaşat alanının en çok yüzde 30’u ticaret olarak ayrılabilir.
– Ancak yol boyu ticaret oluşumunu sağlamak amacıyla 25 metre ve üzeri daha geniş yol akslarında cephe alan parsellerin zemin veya bodrum katlarının yola bakan kısımlarında ticaret düzenlemesi yer alacak olup, ticaret ve konut kullanımları ayrı ayrı projelendirilebileceği gibi aynı katta ticaret, konut ve otopark kullanımları karma olarak da düzenlenebilir. Bu alanlarda kat yükseklikleri konut kullanımlarında en yüksek 3,50 metreyi ticaret kullanımlarında ise en yüksek 4,50 metreyi asma katlı ticaret birimler tasarlanması durumunda en yüksek 6,50 metreyi geçemez.
– TİCK: 3 alanlarında KASK:1,60’tır.
– Donatı alanların da E:1,00, Yençok: serbesttir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz