19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriÇengelköy Kasr-ı Ala projesi satışa sunuldu! 1 milyon TL'ye 2+1!

Çengelköy Kasr-ı Ala projesi satışa sunuldu! 1 milyon TL’ye 2+1!

İstanbul’da ilk büyük konut projesini geliştirecek Omran Holding Kasr-ı Ala projesini satışa sundu.

Kasr-ı Ala projesi bugün düzenlenen bir basın toplantısı ile satışa çıktı. Toplantıya Omran İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmad Salehi, Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram ve Omran Holding Satış ve Pazarlama Müdürü Salih Yeşilyurt katıldı.

200 milyon TL yatırımla yükseliyor

Çengelköy’de hayat bulacak olan Kasr-ı Ala projesi 200 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Satışlarının bugün başladığı proje 5 bloklu olarak yükselecek. Projede 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar bir çok konut tipi bulunuyor.

1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla

Projede yer alan konutların metrekare fiyatı 12 bin 500 TL’den başlangıç gösteriyor. Kasr-ı Ala projesinde yer alan daire fiyatları 1 milyon TL’den başlıyor. Projede 3+1’ler 1 milyon 600 bin TL’den 4+1’ler ise 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Şirket bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor

Proje kapsamında konut satın almak isteyenler için bir miktar peşinatla vadelendirme yapılabiliyor.

Banka kredisi henüz kullanılamıyor

Kasr-ı Ala projesinden satın almak istediğiniz evi alırken şimdilik banka kredisi kullanamıyorsunuz. Omran Holding Satış ve Pazarlama Müdürü Salih Yeşilyurt konuyla ilgili ‘Yabancı kökenli firmaların öncelikle tanınması ve güvenirliğini ispat etmesi durumunda bu durumla karşılaşabiliyoruz. Bankalarla anlaşmalarımız sürüyor. İlerleyen dönemlerde projede banka kredisi kullanılması planlanıyor ancak şimdilik maalesef kullanılamıyor’ dedi.

Kasr-ı Ala projesinde bitirme sigortası var

Projede bitirme sigortası da bulunuyor. Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram projede bitirme sigortasının bulunduğunu ve özel bir şirketle anlaştıklarını belirtti.

Çeşitli aktivite alanları

Çeşitli sosyal imkanları, spor alanları ve geniş peyzajı ile örnek bir proje olarak hayat bulan ‘Kasr-ı Âlâ’;kafeler, 2 adet kapalı yüzme havuzu, sauna-SPA, çocuk oyun parkları,kapalı çocuk oyun alanı, gezi alanları, kapalı otopark,7/24 güvenlik, gibi hizmet ve imkanları bünyesinde barındırıyor. Boğaz manzarasına sahip projenin yüzde 85’i yeşil alana ayrıldı ve site içerisine araç girişi olmayacak şekilde planlandı. Lokasyon ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çeken ‘Kasr-ı Âlâ’, sahile 1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne2,5 km, FSM Köprüsü’ne 8 km, Marmaray’a 5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 32 km, Atatürk Havalimanı’na 27,5 km ve Boğaziçi Kandilli Rasathanesi’ne 1,5 km mesafede bulunuyor.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz