6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriDumankaya'dan Ev Sahiplerine Açıklama

Dumankaya’dan Ev Sahiplerine Açıklama

Dumankaya’dan ev alıp inşaatı yarım kalan ya da teslim alamayan ev sahiplerine yönetim kurulundan açıklama yapıldı. Açıklamada konutların kısa sürede tamamlanarak teslim edileceği belirtildi…

FETÖ soruşturması kapsamında 22 Eylül 2016 tarihinde TMSF’ye devredilen Dumankaya’dan ev alanların içini rahatlatacak açıklama geldi.

Dumankaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu hak sahiplerine gönderdiği açıklamada inşaat başlangıç süreleri ve teslim süreçleriyle ilgili bilgilerin paylaşılacağını belirtti.

Açıklamada; “Yönetim kurulumuz göreve geldiği ilk günden itibaren grup şirketlerimizin ticari faaliyetlerini sekteye uğratan birçok sorunlu konuyu tek tek ele almakta ve sonuçlandırmaktadır. Henüz paydaşlarımızın sorunlarına etkisi hissedilmese de belli bir süre içinde kalıcı çözümlerle düğüm olmuş tüm konular nihayetlendirilecektir. Bu süreç içerisinde önceliğimiz yarım kalan inşaat projelerinde inşa süreçlerinin yeniden planlanması ve en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi olmuştur. Bu kapsamda geliştirdiğimiz tüm çözüm seçenekleri değerlendirilmektedir” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz