3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriDKY Sahil Kartal 995 Bin TL'den Satışta

DKY Sahil Kartal 995 Bin TL’den Satışta

2017 yılında toplam 4 projeye start vermeye hazırlanan DKY İnşaat, Kartal’de denize sıfır yükselen projesi DKY Sahil’de satışlara başladı. DKY Sahil fiyatları 995 bin TL’den başlayarak yükseliyor…

DKY Sahil projesi İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüm kapsamında yaşama geçiriliyor. 5 bin metrekare üzerinde 5 blokta 76 hak sahibinin yer aldığı eski site yerine inşa edilen DKY Sahil projesi satışa sunuldu.

Toplam 138 adet konuttan meydana gelen DKY Sahil Kartal projesinde 100 ila 328 metrekare arasında 2+1.5, 3+1.5 ve 4+1.5 olmak üzere 10 ayrı tipte daire seçeneği yer alıyor. 240 milyon TL yatırımla hayata geçirilen DKY Sahil projesi 23 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

995 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
DKY Sahil fiyatları 995 bin TL’den başlayarak 2 milyon 900 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede metrekare fiyatları 7 bin 900 TL ile 10 bin TL arasında değişiyor.

YÜZDE 5 PEŞİNATLA
DKY Sahil projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 60 ay vade farksız ya da 120 aya varan yüzde 0.45 faizle taksitlendirilebiliyor.

DENİZE SIFIR, KESİNTİSİZ MANZARA
Denize sıfır bir noktada inşa edilen DKY Sahil Kartal projesinde 3. kattan itibaren önü hiç kapanmayacak kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarası bulunuyor. Projede üstü açılabilir kapanabilir yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, hamam, sauna, yürüyüş parkurları, otopark, güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.

HAZİRAN 2019’DA TESLİM
Teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında yapılması planlanan DKY Sahil projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Kartal metrosu ve deniz otobüsü iskelesine 5 dakika mesafede konumlanıyor.

2017’DE 1 MİLYAR 180 MİLYON TL’LİK 4 YENİ PROJE
DKY Sahil projesi ile 2017 yılına merhaba dediklerini söyleyen DKY Inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Yılın ilk yarısında bir yeni proje, ikinci yarısında iki yeni proje ile 2017 yılına devam ediyor olacağız. Bunların toplam büyüklüğü de 1 milyar 180 milyon TL olacak. Bunlardan bir tanesi Dragos’a doğru yine sahile sıfır bir proje olacak. Bir de Kartal’da öenmli bir kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz 21 bin metrekare alan üzerinde. Bu projemizin lansmanını gerçekleştireceğiz. Dördüncü olarak Tuzla’da bizim yönetim binamızı yenilemeyle ortaya çıkaracağımız ofis projesi olacak. Bu 4 projenin lansmanı yıl içinde yapılacak” diye konuştu.

3 PROJEDE TESLİM HEYECANI
Bu yıl yeni projelerin lansmanlarının yanı sıra 3 farklı projede teslimlere başlayacaklarını söyleyen Dumankaya, “Lokum Evler projesinin rezidans etabını yılın ilk yarısında, diğer etapları ise yılın ikinci yarısında teslim edeceğiz. Böylece 742 dairelik projemizin teslimini yapmış olacağız. Bir taraftan Bağdat Caddesi’nde teslimler başlıyor. DKY Cadde Erenköy projesinde teslimler bir ay içerisinde, DKY Cadde Suadiye projesinin de Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Yaklaşık 823 dairenin teslimini yapacağımız bir yıl olacak” dedi.

BİN 250 KİŞİYE İSTİHDAM
Önemli olan bir başka konumuzda yeni 4 projemizle birlikte bin 250 istihdam sağlamış oluyoruz. Bu da Türkiyemiz’in ekonomisi açısıdan çok önemli. Ekonomimizi büyütmemiz gerekiyor. Sektör olarak biz de bunun önemli bir parçayı olmaya devam ediyor olacağız. Bu dört projeyle kalmayacak, 2018 yılından itibaren de her yıl 4 projelik bir sistem kurguladık. Kentsel dönüşüm için binlerce insanlarla konuşuyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımız çok ciddi emek sarfediyorlar” dedi.

2018 YILINDAN İTİBAREN 4.7 MİLYARLIK YATIRIM
2018 yılından itibaren 5 bin 105 konut hayata geçireceklerini söyleyen Dumankaya, “2017 yılında bin 100 konut başlayacağız. 2018 yılında başlayacak 5 bin 105 konutluk projemiz var. Bu da 4 milyar 765 milyon TL büyüklüğe ulaşacak. Projelerin tamamı 2018 yılında başlamayacak. Her yıl 4 proje şeklinde gerçekleşecek” diye konuştu.

2018 yılından itibaren hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi veren Dumankaya, “Bu projelerde tarih vermek zor oluyor. Projenin bir ayağı kentsel dönüşüm olduğu için. Bir örnek Ataşehir Yenisahra’da 4 yıldır çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl başlamayı hedefliyoruz. Bunun dışında Sultangazi’de bir projemiz var TEM üzerinde. Çeliktepe’de bir projemiz var. Göztepe’de E-5 üzerinde projemiz var” dedi.

Eyüp İyigün/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz