28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriDeniz Baysal, Barış Yurtçu kimdir?

Deniz Baysal, Barış Yurtçu kimdir?

Bir süredir aşk yaşayan Deniz Baysal, Barış Yurtçu kimdir?

Deniz Baysal kimdir?
5 Nisan 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Deniz Baysal, son ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda tamamlamıştır.

Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi’nden mezun olan Deniz Baysal, 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda görev almıştır. Baysal, Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası ticaret eğitimi almaktadır.

İlk olarak Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar gibi dizilerde roller alan Deniz Baysal, Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı “Karaca Yılmaz” rolü ile adını duyurmuştur.

Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Deniz Baysal, Show TV’de yayınlanan Beyaz Yalan adlı dizide rol almıştır.

Güzel oyuncu Deniz Baysal bir süredir Kolpa grubunun vokalisti Barış Yurtçu ile ilişki yaşamaktadır.

Barış Yurtçu kimdir?
1992 Adana doğumlu olan Barış Yurtçu, Kolpa grubunun vokalisti olarak tanınmaktadır. Başak burcu olan Yurtçu, aslen Adanalı’dır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Barış Yurtçu’nun solistliğini üstlendiği Kolpa grubu 2009 yılında müzik piyasasına giriş yapmıştır.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Barış Yurtçu, Fitness ve squash sporlarıyla ilgilenmektedir. Barış Yurtçu bir süredir güzel oyuncu Deniz Baysal ile aşk yaşamaktadır.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz