2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonDekorasyonda okyanus ferahlığı

Dekorasyonda okyanus ferahlığı

Desenli karo çini (karosiman/karomozaik) sanatını baştan yaratan Karoistanbul, Okyanus modeli ürünleriyle mavi dünyanın derinliklerinden esinlendiği orijinal tasarımları zemin ve duvar dekorasyonuna yansıtıyor. 

 

Farklı kültürlere ait el işçiliğiyle üretilmiş zemin ve duvar kaplamalarını evrensel sanat değerleriyle yeniden yorumlayarak desenli çini karo sanatını (karosiman/karomozaik) zirveye taşıyan Karoistanbul, koleksiyonlarını arasında yer alan Okyanus serisi ile mavinin çeşitli tonlarını dekorasyon dünyasına taşıyor. Özgün tasarım anlayışıyla fark yaratan Karoistanbul, yaşam alanları ve ıslak zeminlerde ferah ve çarpıcı bir atmosfer yaratmayı başarıyor.

Mavi dünyaya sanatsal dokunuş
Karoistanbul‘un Okyanus serisinde birbirinden farklı desen ve renk tonlarına sahip 13 ürün yer alıyor. Dalgalı ve oval hatlar, sonsuz tekrarlı ve geçişli formlar sunan Okyanus ürünlerinde mavinin tonlarıyla kontrast oluşturan renklere yer veriliyor. Desenlerinde stilize deniz canlıları ve bitkilerini de yansıtan Okyanus serisi, stilize dalga efektleri, geometrik ve kıvrımlı hatlarıyla zengin bir görsel kompozisyon sunuyor.

20x20x1,8 cm ebatlarına, metrekare başına 35-40 kg ağırlığa ve 6-8 mm boya katmanına sahip olan Okyanus model desenli çini karolar, el yapımı olmalarının yanı sıra tamamen doğal malzemelerden üretiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz