6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriDekon Senkron fiyat listesi!

Dekon Senkron fiyat listesi!

Dairelerin hem konut, hem de ev-ofis olarak kullanılabildiği Dekon Senkron fiyat listesi konut tipine göre farklılık gösteriyor…

Konutların satışlarına başlanan Dekon Senkron projesi, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesindeki Finans Merkezi’ne çok yakın inşa ediliyor.

17 katlı tek blok halinde yükselen Dekon Senkron projesi, Dekon İnşaat projesi olarak yaşama geçiriliyor. Proje toplamda 168 adet daireden meydana geliyor.

Konutların satışlarının yüzde 30’unun tamamlandığı Ataşehir Dekon Senkron projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

5 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Dekon Senkron Ataşehir projesinde daire alanları 63 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Yüzde 5 peşinatla 48 aya kadar taksitlendirme yapılan Dekon Senkron projesinde 10 adet ticari ünite de bulunuyor. Projede daireler hem konut, hem de ev ofis olarak kullanılıyor.

İçerisinde kafe-restoranlar, marketler bulunan Dekon Senkron projesinin sosyal alanları arasında; 200 araçlık kapalı otopark alanı, açık havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları mevcut.

Dekon Senkron fiyat listesi!
Projede fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL’den başlıyor.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz