20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarÇukurova Balkon Projesinde 240 Ay Vadeyle

Çukurova Balkon Projesinde 240 Ay Vadeyle

Çukurova Balkon projesinde Sevgililer Günü’ne özel ödeme kampanyası sunuluyor. Çukurova Balkon fiyatları 386 bin TL’den başlayarak yükseliyor…

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Sevgililer Günü’ne özel 240 ay vadeli ve iki seçenekli kampanyası ile ev sahibi yapıyor.

İstanbul Anadolu yakasında Kartal’da yaşama geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Toplam 261 konuttan meydana gelen Çukurova Balkon projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Çukurova Balkon fiyatları 386 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişiyor. Projede daireler deniz, adalar ve orman manzarasına hakim olarak yükseliyor.

Çukurova Balkon projesinde yüzde 50 peşin, yüzde 50’si ise Ocak 2018’de vade farksız ödenebiliyor. Ayrıca hiç peşinatsız, yüzde 75’ine kadar kredi ile peşinat ise Ocak 2018’de vade farksız ödeyerek ev sahibi olunabiliyor.

Çukurova Balkon projesi Kartal Metrosu’na ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Aydos Ormanı’na 2 dakika mesafede konumlanıyor.

Teslimlerin Eylül 2017’de yapılması planlanan Çukurova Balkon projesinde;
– Yarı olimpik açık yüzme havuzu
– Tenis kortu
– Basketbol sahası
– Çok amaçlı saha
– Barbekü ve yürüyüş alanı
– Hobi odası
– Çocuk oyun alanları
– Çocuk yüzme havuzu
– Fitness merkezi
– Sauna ve buhar odası
– Kafeterya
– Toplantı odaları
– Fotokopi odası
– Hobi odaları
– Kapalı otopark yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz