27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem Haberleri CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı Başladı

 CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı Başladı

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Dört gün boyunca sürecek olan fuar 10:00 ile 20:30 saatleri arasında ATO Congresium’da ziyaret edilebilecek…

Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan CNR İMOB İstanbul, Ankara’ya taşındı. Bu yıl ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı, CNR Holding tarafından Ekonomi Bakanlığı, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri ve MÜSİAD Ankara desteğinde gerçekleştiriliyor.

El işçiliği ve masif mobilyanın en eski ve en büyük üreticilerinin katılımı ile bugün başlayan fuar 2 Nisan’a kadar devam edecek. ATO Congresium’da düzenlenen fuar, Ankara’nın önemli mobilya üreticileri başta olmak üzere, sektöre yön veren üreticilerin showroomlarını tek çatı altında buluşturuyor.

Fuara, Bulgaristan, Katar, Kudüs ve Priştine başta olmak üzere pek çok ülkeden alım heyetlerinin gelmesi beklenirken, alım heyeti programı kapsamında CNR İMOB Ankara’ya gelecek alıcılar, fuar katılımcıları ile ikili görüşmeler yapacaklar.

Mağaza sahipleri ve toptancıların yanı sıra ihracatçı-ithalatçı, üretici, yan sanayici, mimarlar, otelciler gibi geniş ziyaretçi profiline hitap eden fuarda, modern mobilyadan klasik mobilyaya, özellikle el işçiliği ve masif özellikte pek çok ürün çeşidi sergileniyor.

Dört gün boyunca devam edecek CNR İMOB Ankara Fuarı, 10:00-20:30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz