18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriÇatalca'da 7.2 Milyon TL'ye İki Satılık Arsa

Çatalca’da 7.2 Milyon TL’ye İki Satılık Arsa

Çatalca Ferhatpaşa ve Subaşı mahallelerinde yer alan 2 arsa toplam 7.2 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. İhale 5 Aralık’ta gerçekleşecek…

Çatalca Belediyesi Ferhatpaşa ve Subaşı mahallelerinde yer alan 2 arsasını satışa çıkarıyor. Toplam 7 milyon 279 bin 647 TL istenen arsanın ihalesi 5 Aralık 2017 günü saat 09:30’da Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.

Ferhatpaşa mahallesinde 5 bin 712 metrekare alana sahip olan arsanın imar durumu şu şekilde; “08.11.2010 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama imar planında Günübirlik Turizm ve Rekreasyon alanında kalmaktadır. Yapı İnşaat alanı = 250m² lik alanı geçmeyen salon, mescit, lokanta, kahvehane, çay bahçesi ve kapalı otopark yapılabilen güreş, tenis, yüzme, mini golf, go kart v.b. spor alanları ve çocuk oyun parkları”

Subaşı mahallesindeki 6 bin 847 metrekarelik arsa ise 19.05.2013 tarih onaylı Oklalı ve Subaşı Köyleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı içerisinde Tarımsal niteliği korunacak alanda, bir kısmı da su kaynakları koruma kuşağında kalmakta olup, bahse konu alanda 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları bulunmadığından imar durumu tanzim edilemiyor.

haleye Katılmak İçin İstenen Belgeler;
a) Nüfus Cüzdanı fotokopisi.
b) Son altı aya ait Kanuni İkametgah.
c) Son altı aya ait tasdikli Nüfus Sureti.
ç) Gerçek kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerin son altı aylık Noter tasdikli vekaletname örneği.
d) İstekli Tüzel kişi; Türkiye’de tebligat adres beyanı, Sanayi veya Ticaret Odasından ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri veya vekaletname.
e) Taşınmazın Ada ve Parsel numarası yazılı geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu.
f) İsteklilerin ortak girişim olması halinde Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz