17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriBumerang Kartal Projesinde Teslimler Aralık 2019'da

Bumerang Kartal Projesinde Teslimler Aralık 2019’da

Teslimlerin Aralık 2019’da yapılması planlanan Bumerang Kartal projesinde metrekare fiyatları 6 bin TL’den başlayarak yükseliyor…

Özkartallar A.Ş. güvencesiyle yükselen Bumerang Kartal projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal’da yer alıyor. Projede 8. kattan itibaren tüm daireler Adalar ve deniz manzarasına sahip.

40 katlı tek blok halinde yükselen Bumerang Kartal projesi 9 bin 650 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Toplam 190 bağımsız bölüm ve 14 mağazadan meydana gelen projede ofis ve daireler 64 metrekare ile 374 metrekare arasında değişiyor.

Bumerang Kartal fiyatları metrekare bazında 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor. Teslimlerin Aralık 2019’da yapılması planlanan projede yüzde 1 KDV avantajları ile şirket bünyesinde yüzde 40’u peşin, geri kalan yüzde 60’ı teslime kadar 0 komisyon ile vadelendirme imkanı sunuluyor.

Bumerang Kartal projesinde seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk hamamı, lobi ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark, profesyonel yönetim imkanı sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz