17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriBİEV BAHÇE MOBİLYALARI İLE RAHATLIK VE KEYİF DIŞ MEKÂNLARA TAŞINIYOR!

BİEV BAHÇE MOBİLYALARI İLE RAHATLIK VE KEYİF DIŞ MEKÂNLARA TAŞINIYOR!

Özgün ve kaliteli yaşam alanları amacıyla oluşturduğu koleksiyonlara dış mekân mobilyaları da ekleyen Biev, Tropicana masa sandalye takımı ve Summer salıncak ile sıcak havaları bahçede karşılıyor.

Bahçe kategorisinde zengin ürün çeşidi sunan Biev, açık havada aileniz ve dostlarınızla keyifli bir yaz geçirmenizi sağlarken, uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli malzemeye sahip tasarımlar vadediyor.

Aşınma ve yıpranmalara karşı yüksek dirence sahip meranti ağacından üretilen Tropicana masa seti ve Summer salıncak, açık hava koşullarına son derece dayanıklı bir ürün grubudur. Sert bir tropik ağaç olan meranti ağacının suya doymuş ve uzun ömürlü bir ağaç olmasından dolayı ürünleri rahatlıkla sıcak hava veya yağmur koşullarında dış mekânda kullanabilirsiniz.

Balkon ve bahçelerde ev rahatlığı sunan Tropicana takımın açılır kapanır özelliğe sahip masası kalabalık misafirlerinizi kolaylıkla ağırlamanıza yardımcı olurken, aynı şekilde katlanabilme özelliğine sahip sandalyeleri ile depolama rahatlığına da sahip olacaksınız.
Minderler standart iç astarlı ve dolgu malzemesi birinci sınıf süngerdir. Rahatça taşınabilir ve yıkanabilme özelliğine sahiptir.

Summer salıncağın zinciri ayarlanabilir yüksekliğe sahip ve güçlü yapıdadır. Rahatlığı öne çıkaran tasarımı ile hayalini kurduğunuz tatili bahçenize taşırken, dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanım konforu sunar.

İster takım halinde isterseniz ayrı ayrı satın alabileceğiniz Summer salıncak ve Tropicana takım ürün grubunu yakından incelemek için sizleri Biev mağazaları ve biev.com.tr online alışveriş sitesine bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz