26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriBeylikdüzü'nde günübirlik 113 ev mühürlendi

Beylikdüzü’nde günübirlik 113 ev mühürlendi

İstanbul-Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suçluların sığınağı olan günlük kiralık evlere yönelik operasyonlar sonucunda Beylikdüzü’nde günübirlik 113 ev mühürlendi.

 

İstanbul Beylikdüzü’nde sadece son bir ayda gözaltına alınan 350 kişiden 84’ünü 18 yaş altındaki çocuklar, 70’ini gasp, hırsızlık, uyuşturucu, torbacılık, terör gibi suçlardan aranan sabıkalılar oluşturdu.

Yeni Şafak Gazetesi, İstanbul-Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suçluların sığınağı olan günlük kiralık evlere yönelik operasyonlarına tanıklık etti. Polise yakalanmamak için kullandığı bu evlere zabıta ile baskın düzenleyen polis, 350 kişiyi gözaltına alındı. Son 1 ay içinde yakalanan 70 şahsın, gasp, hırsızlık, yaralama, güveni kötüye kullanma, darp, uyuşturucu bulundurma ve satma, oto hırsızlığı, kaçakçılık gibi suçlardan sabıkasının bulunduğu belirlendi. Şüpheliler arasında bulunan 18 yaşından küçük 84 çocuğun bulunması dikkat çekti. Lise çağındaki bu çocukların kiraladıkları dairelerde uyuşturucu kullandığı ve fuhuşa yöneltildikleri tespit edildi. Bölgede günübirlik 113 ev mühürlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz