29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriBayram Hediyeleri Metrogarden’dan!

Bayram Hediyeleri Metrogarden’dan!

Metrogarden AVM, bayramda da fırsatlar sunmaya devam ediyor. ‘Altın Yağmuru’ yarışmasıyla eğlenirken kazanacak ziyaretçiler, Metrogarden kartlarına topladıkları puanlarla Hediye Dükanı’ndan yüzlerce hediye kazanma fırsatına sahip olacak.

Haziran ayı boyunca her hafta sonu devam edecek Futbol Dart etkinliğiyle toplanan puanlar yine hediyeye dönüşecek. Tüm okurların ilgi odağında olan kitap fuarı devam ederken çocuklar için düzenlenen müzikli tiyatrolarla ziyaretçilerine dopdolu bir program hazırlayan Metrogarden AVM’de unutulmaz bir bayram coşkusu yaşanacak.

Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’ün odak noktasında bulunan Metrogarden AVM, bu bayramda da ziyaretçileri için birbirinden renkli sürprizler ve hediyeler hazırladı.

‘Altın Yağmuru’ yarışmasıyla hem eğlendiriyor hem kazandırıyor

Derda Yasir Yenal’ın sunumuyla ‘Altın Yağmuru’ yarışması Metrogarden AVM’de
bayrama renk katmaya hazırlanıyor. 17.30 – 19.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek ‘Altın Yağmuru’ yarışmasıyla ziyaretçiler 100 TL ve üzerindeki alışverişlerine ait fişlerini Hediye Dükkanı’nda ibraz ettirecek. Hediye Dükkanı’ndan alacakları QR koduyla verilen soruları doğru yanıtlayacak katılımcılar, Altın Yağmuru yarışması için sahneye çıkacak. 6 küre içerisinden 3 tanesini seçip 2 altın resmini bulan ziyaretçiler, 1 gram değerindeki altının sahibi olacak.

Hediye Dükkanı ile yüzlerce hediye kazanma fırsatı

Ziyaretçiler, Metrogarden Card’larına topladıkları MetroPuanlar ile Hediye Dükkanı’nda, küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya, ev dekorasyonu ürünlerden bisiklete kadar yüzlerce hediye arasından dilediğini seçecek.

Futbol Dart’ta başarılı olanlara sürpriz hediyeler

1 Haziran Cumartesi itibarıyla başlayacak Futbol Dart etkinliği ay boyunca her hafta sonu devam edecek. Dart oyununun ayakla oynandığı ve 3 şut hakkına sahip olunduğu etkinlikte katılımcılar topladıkları puanlarla sürpriz hediyeler kazanacak. Etkinlik, Haziran ayı boyunca her hafta sonu devam edecek.

Kitap fuarı ziyaretçilerin ilgi odağında

Mayıs ayında açılışı gerçekleştirilen kitap fuarına Metrogarden ziyaretçileri yoğun ilgi gösteriyor. Haziran ayında da devam edecek fuarda, kitapların uygun fiyatta olması kitapseverleri cezbediyor.

Çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Metrogarden AVM’de 1 Haziran Cumartesi tarihi itibarıyla her hafta sonu düzenlenecek müzikli çocuk tiyatrosuyla çocuklar, sevgiyi, iyiliği, anlayışlı olmayı öğrenirken tüm hayatlarına yön verecek önemli bir farkındalığı da kazanmış oluyor. Etkinlik, her cumartesi gerçekleştirilecek olup 29 Haziran’a kadar devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz