8 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriBaşakşehir’de 176 Bin TL’ye Hemen Teslim Konutlar 28 Şubat’ta Satışta

Başakşehir’de 176 Bin TL’ye Hemen Teslim Konutlar 28 Şubat’ta Satışta

Emlak Konut Başakşehir Evleri ve Bahçekent Emlak Konutları 28 Şubat’ta açık artırmaya çıkıyor. Fiyatlar 176 bin TL’den başladığı müzayedeye 5 bin TL’den başlayan teminatlarla katılım sağlanabiliyor…

Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri ve Bahçekent Emlak Konutları projesindeki 79 konutu 28 Şubat 2017 Salı günü saat 13:30’da Akbatı karşısında yer alan Nidya Hotel’de açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri
Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinin son parselinde yer alan daireler açık artırmayla satışa sunuluyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyatları 185 bin TL’den başlıyor. Proje inşaatı süren Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri projesi Kanal İstanbul güzergahında, yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı ve yapımı devam eden 3. Havalimanı’na yakın mesafede konumlanıyor.

Bahçekent Emlak Konutları
Hayat Park’a komşu olarak yükselen Bahçekent Emlak Konutları projesinde 39 konut satışa sunuluyor. Bahçekent Emlak Konutları fiyatları 176 bin TL’den başlıyor.

3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahında olan Bahçekent Emlak Konutları projesi çok amaçlı spor tesisleri, botanik bahçeler, biyolojik gölet, çocuk oyun köyleri, piknik alanları, yeşil enerjili otopark ve okullar gibi pek çok noktanın hemen yanı başında yer alıyor.

Müzayede 28 Şubat’ta
Hemen teslim edilen konutların müzayedesi 28 Şubat’ta gerçekleşecek. 5 bin TL’den başlayan teminatlarla açık artırmaya katılınabiliyor. Artırmadan bir ay sonra yüzde 25’i, kalan ödeme de üç ay içinde nakit veya alıcının dilediği bankadan konut kredisi kullanması ile ödenebiliniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz