29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriBambi Yatak’tan hem pike hem yatak örtüsü takımı: Fernlona

Bambi Yatak’tan hem pike hem yatak örtüsü takımı: Fernlona

 

 

Uykunun her adımı için yenilikçi çözümler geliştirerek güne zinde başlamaya yardımcı olan Bambi, yüzde 100 doğal pamuktan üretilen kumaşa sahip Fernlona yatak örtüsü takımıyla yaşam alanlarına bahar canlılığı getiriyor. Özgün tasarımı, üç farklı renk seçeneği ve fonksiyonel yapısı sayesinde Fernlona, hem pike hem de yatak örtüsü takımı olarak günlük kullanımda da özgürlük sunuyor.

Uyku konforunu artıran etmenlerin başında her ne kadar yatak kalitesi gelse de bunun tamamlayıcısı olan yatak örtüsü takımları da vücudun dinlenip güne daha dinç başlamasında önemli rol oynuyor. Bambi’nin yatak sanatını desteklemek için kullanıcısıyla buluşturduğu Fernlona yatak örtüsü takımız da yüzde 100 doğal pamuklu yapısına eşlik eden canlı tasarımıyla en sağlıklı ve huzurlu uykuların yaratıcısı oluyor.

Sade tasarımın tamamlayıcısı capcanlı renkler

Fonksiyonel yapısı sayesinde günlük kullanıma uygun olan Fernlona yatak örtüsü takımının mercan, sarı ve bej olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Bulunduğu ortamın enerjisiyle bütünleşen renk çeşitliliğini sade bir tasarımla destekleyen Fernlona, püskül detayı sayesinde de şık ve modern bir görünüm yaratıyor. Kullanıcısına 225×250 cm ölçüsünde sunulan yatak örtüsünün paket içeriğinde iki adet yastık kılıfı da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz