30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriBaharda Yenilenmenin Yolu Bien’den Geçiyor

Baharda Yenilenmenin Yolu Bien’den Geçiyor

Hayatı kolaylaştıran fikirleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bien, bahara yenilenmiş mekanlarla girmek isteyenler için şıklığı ve kalitesiyle fark yaratan seramik koleksiyonları sunuyor.

 

Standartların yarattığı sınırlarda değil, hayallerin genişleyebildiği ölçüde üretim yapan Bien, bahar gelirken evini, ofisini, yazlığını yenilemek isteyenlere birbirinden şık seçenekler sunuyor. Evlerinize baharı taşıyan çiçek desenli Orfe serisi şıklığıyla göz alırken; Etherna ve Mood serileri ise yalınlığın zarafeti yansıtıyor. Bien’in özel olarak geliştirdiği yeni koleksiyonlar, tüm iç mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

 

Bien Orfe Serisi, kabartma çiçek desenleriyle yalın bir zarafete sahip. Bej ve kemik rengi seçenekleri bulunan Orfe Serisi, kullanıldığı mekanlarda ferah bir atmosfer yaratıyor. Orfe Serisi, 40×120 ebatlarında duvar karosu ve 60×60 ebatlarında teknik porselen seçenekleri ile farklı alternatifler de sunuyor.

 

Zengin renk ve desen seçeneğine sahip Bien Mood Serisi, 30×90 ebatında duvar karosu ve 45×45 ebatındaki yer karosundan oluşuyor. Seride bahar tonlarıyla uyumlu renklere sahip duvar karoları, kullanıldığı alanlara sıcaklık katıyor. Mat yüzeyli ahşap, bambu, meşe ve çimento dekofonlar, şıklıklarıyla göz alıyor.

 

Bien Eterna Serisi ise sahip olduğu detaylar sayesinde alışılagelmişin dışında tasarımlar sunuyor. 40×120 ebatlarındaki Eterna Serisi, vizon rengi fon ve dekofon seçeneklerinden oluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz