10 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriBağdat Caddesi'nden Ev Almanın Tam Zamanı

Bağdat Caddesi’nden Ev Almanın Tam Zamanı

Re/max Cadde Bağdat Caddesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30’a varan avantajlar sunuyor…

2012 yılında çıkan kentsel dönüşüm yasası sonrası kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı bölgelerin başında Bağdat Caddesi geliyor. 450 inşaat firmasının aktif olarak faaliyet gösterdiği caddede dönüşümle fiyatlar uçtu. Caddede biriken stok 2 bin 500 adedi buldu.

Biriken stok, fiyatları da etkilerken firmaların ve daire sahiplerinin beklentileri de mağduriyet boyutuna vardu. Remax Bağdat Caddesi genelinde yaşanan bu sıkıntılı süreci çözmek adına avantajlar sağlıyor.

1999 yılında yaşanan büyük depremin ardından, Bağdat Caddesi’nde yaşayan pek çok ailenin bölgeyi terk ettiğini belirten Re/max Cadde Kurumsal İletişim Müdürü Rukiye Erçin, Bağdat Caddesi’ne yeniden taşınmayı Re/max Cadde olarak avantajlı hale getirdiklerini söyledi. Erçin, “2018’e girerken satın alımlarda ve kiralamalarda müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun gayrimenkulü yüzde 30’a varan avantajlarla almalarını sağlıyoruz. Güven ve memnuniyet odaklı çalışma prensibimize ek olarak en iyi koşulları da sağlayacağımızı taahhüt ediyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz